reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny 😉 ja dziś mam 13 dc. Jadę dalej z testami owu. Różnie mi pokazują raz są ciut ciemniejsze a drugi raz bledsze. 🤷‍♀️ No ale może owu się zbliża i zobacze wkoncu konkret na teście 😁 a jeśli chodzi o kwestie testow ciążowych to mam dwa podejścia a więc koniec listopada /początek grudnia i koniec grudnia / początek stycznia. A więc z mężulem działamy💓 i zobaczymy 😊

Planujesz iść na betę? Czy jutro powtórzysz test? 😊
Wiesz co, i tak wiem, ze to @. Zawsze tydzien przed okresem bola mnie piersi, wiec nic nie wskazuje, zeby sie jednak nie pojawila. A co do temp to tez podejrzewam, ze zle mierze i dlatego ten wykres ni w 5 ni w 10. Wiadomo, mala nadzieja jest, ale nie ma co sie na marne nakrecac. Jutro sobie zrobie jeszcze ten ciazowy allegrowy, bo przeciez mam ich jeszcze 4 a jak na nastepny cykl znowu kupie testy to znowu sie wzbogace o 5 ciazowych 😅. Chyba, ze po nd, to bedzie 15dpo i dalej nie dostane okresu to zrobie normalny test z apteki :)

reklama
Do góry