reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ogromne, nie było żadnego postępu. Ale to był 38 tydzień i wody mi odeszły chyba wskutek stresu po śmierci babci. Umarła w sobotę wieczorem nagle i w poniedziałek rano odeszły mi wody. Nie polecam:/
W drugiej ciąży to 3 tygodnie przed terminem porodu też mi nagle wody odeszły. 0 bóli więc po 5 h wywoływali poród.

Dziewczyny zamawiałyście testy owulacyjne z allegro? [emoji846] Widzę po aukcjach, że jest ich sporo bo aż po 30szt i 50szt też są i w kuszących cenach [emoji106]. Zastanawiam się nad kupnem teraz, już niebawem po skończonej @ będę robić pomiary i wklejać w zeszyt [emoji2]
Ja zamawialam te 50szt+5 ciazowe. Co chodzi o mnie to u mnie dzialaja :)

@Ewuuu
czytaj komentarze sprzedawcy za nim kupisz z allegro. Ja kupiłam i tak żałuję,że nie wiem non stop miałam prawie takie same 2 kreski. aż @Kruczka poleciła mi z rossmanna i tylko tych używam. Nie wiem jakoś te chinole przestały się starać nad produkcją 😅
A robilas do konca? U mnie tez caly czas wychodzily negatywne az pieknego dnia, w 26dc wyszla testowa ciemniejsza od kontrolnej :). A robilam tylko raz dzienie. Mialam szczescie, ze wylapalam ten moment. Zebym teraz tylko wylapala taki sam, ale ciazowy :D

A robilas do konca? U mnie tez caly czas wychodzily negatywne az pieknego dnia, w 26dc wyszla testowa ciemniejsza od kontrolnej :). A robilam tylko raz dzienie. Mialam szczescie, ze wylapalam ten moment. Zebym teraz tylko wylapala taki sam, ale ciazowy :D
tak robiłam nawet 2 dziennie powiem Ci i lipne były na 100 %. Na drugi raz poczytam o komentarzach o sprzedawcy :).

U mnie wczoraj i dziś, dzisiaj chyba bledsza powinna być a wydaje się być taka sama jak wczoraj.

Tak wiem , że się robi do 1 pozytywu, ale chce sprawdzać aż zblednie [emoji6]
20201112_110340.jpg

Ostatnia edycja:
Ale u mnie z ta @ tak samo bylo, ze prawie nic nie czulam [emoji14]
A bierzesz jakies nowe tabletki np?
Bo ja zaczelam brac pro ovulin i moze to dlatego, bo ta @ mialam taka skromna, ze z 3 tampony by na nia starczyly :p
Mnie w tym cyklu też od owu bolało podbrzusze, pierwszy raz tak miałam i nie wiedziałam jak to odebrać i był to pms. Za to w nagrodę @ przeszła bez żadnego bólu, gdzie pierwszy dzień jest nie do życia [emoji849]

reklama
Dzień dobry dziewczyny 😊 Dziś u mnie 25dc, czuję się dobrze, nadal brak oznak okresu czy ciąży, cisza 🤫 a jak u Was? Który dc? Jakie nastroje? Jakieś objawy? I standardowo miłego dnia dla Was ❤😁
Melduję- bez zmian :D. Cycki bola, 38dc, 12dpo. Nie wytrzymalam i zrobilam rano test ale ten allegrowy z parti 50+5. Biała jak cholera, malo w oczy nie razi. Ale w zamian temp skoczyla do gory. Z 36.57 na 36,72. Skubana dala nadzieje o_O

Do góry