93kora
Fanka BB :)
no dla mnie wyglądało to jak wielkie szydełko do szycia hahaSłyszałam o przebijaniu i zawsze zastanawiałam się czymś to robią. A więc drutem, brzmi ciekawie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dla mnie wyglądało to jak wielkie szydełko do szycia hahaSłyszałam o przebijaniu i zawsze zastanawiałam się czymś to robią. A więc drutem, brzmi ciekawie![]()
W drugiej ciąży to 3 tygodnie przed terminem porodu też mi nagle wody odeszły. 0 bóli więc po 5 h wywoływali poród.Ogromne, nie było żadnego postępu. Ale to był 38 tydzień i wody mi odeszły chyba wskutek stresu po śmierci babci. Umarła w sobotę wieczorem nagle i w poniedziałek rano odeszły mi wody. Nie polecam:/
Ja zamawialam te 50szt+5 ciazowe. Co chodzi o mnie to u mnie dzialajaDziewczyny zamawiałyście testy owulacyjne z allegro? [emoji846] Widzę po aukcjach, że jest ich sporo bo aż po 30szt i 50szt też są i w kuszących cenach [emoji106]. Zastanawiam się nad kupnem teraz, już niebawem po skończonej @ będę robić pomiary i wklejać w zeszyt [emoji2]
A robilas do konca? U mnie tez caly czas wychodzily negatywne az pieknego dnia, w 26dc wyszla testowa ciemniejsza od kontrolnej
tak robiłam nawet 2 dziennie powiem Ci i lipne były na 100 %. Na drugi raz poczytam o komentarzach o sprzedawcyA robilas do konca? U mnie tez caly czas wychodzily negatywne az pieknego dnia, w 26dc wyszla testowa ciemniejsza od kontrolnej. A robilam tylko raz dzienie. Mialam szczescie, ze wylapalam ten moment. Zebym teraz tylko wylapala taki sam, ale ciazowy
![]()
Ja też mam 2 próby jeszcze w tym roku [emoji1787] z czego po 2 próbie testowanie jak już to w nowym roku [emoji2368]
Kto to widział żeby mieć 2tygodniowy PMS! Toż to już przesada i niesprawiedliwość od losu! [emoji19][emoji57]
Mnie w tym cyklu też od owu bolało podbrzusze, pierwszy raz tak miałam i nie wiedziałam jak to odebrać i był to pms. Za to w nagrodę @ przeszła bez żadnego bólu, gdzie pierwszy dzień jest nie do życia [emoji849]
Melduję- bez zmianDzień dobry dziewczynyDziś u mnie 25dc, czuję się dobrze, nadal brak oznak okresu czy ciąży, cisza
a jak u Was? Który dc? Jakie nastroje? Jakieś objawy? I standardowo miłego dnia dla Was ❤
![]()