reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Też tak miałam w tym cyklu, że od owulacji bolalo mnie podbrzusze i niestety bylo to pms :(
Ale może w Twoim przypadku jest inaczej :p
Ja mam dzisiaj 26 dzień cyklu (cykle mam między 26 a 30). Chciałam zrobić dzisiaj betę ale poczekam do jutra.
W poniedziałek pisałam, że od połowy cyklu codziennie boli mnie podbrzusze i co jakiś czas któryś jajnik. Tutaj bez zmian, już się przyzwyczaiłam do tego chyba. To nasz pierwszy cykl starań, więc nie jestem pewna czy wstrzeliliśmy się w owulacje. Śluzu brak

reklama
hejka![emoji847] u mnie 26dc. W okolicy jajnika wciąż ból, nie wiem czemu tak długo trwa[emoji2370] Brzuch już dość mocno pobolewa, nawet w nocy co rzadko mi się zdarza na tak wczesnym etapie a moja cera to już dramat. Temp nadal stoi w miejscu a co do nastroju to pms zaczyna sięgać zenitu. Obstawiam, że @ będzie na 98% [emoji57]
U Ciebie wiadomo czemu, więc na spokojnie kolejny cykl będzie Wasz 😁✊ Podziałacie ze zdwojoną siłą 😉

Dziewczyny ile jeszcze prób Wam zostało do końca roku? Ja jeśli ta nie wyjdzie, to mam jeszcze dwie próby w tym roku [emoji16] jedną jeszcze w listopadzie i drugą pod koniec grudnia, wtedy minie pół roku starań i od stycznia lecę do lekarzy na "przegląd" [emoji6]
Jeśli się mi nic nie poprzestawia to też dwie. Ale znając moje ześwirowane cykle to się poprzestawia i zostanie jedna próba [emoji849]

Też tak miałam w tym cyklu, że od owulacji bolalo mnie podbrzusze i niestety bylo to pms :(
Ale może w Twoim przypadku jest inaczej :p
Mnie w tym cyklu też od owu bolało podbrzusze, pierwszy raz tak miałam i nie wiedziałam jak to odebrać i był to pms. Za to w nagrodę @ przeszła bez żadnego bólu, gdzie pierwszy dzień jest nie do życia 🙄

Dziewczyny ile jeszcze prób Wam zostało do końca roku? Ja jeśli ta nie wyjdzie, to mam jeszcze dwie próby w tym roku 😁 jedną jeszcze w listopadzie i drugą pod koniec grudnia, wtedy minie pół roku starań i od stycznia lecę do lekarzy na "przegląd" 😉
jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze grudzień został :).

Dziewczyny ile jeszcze prób Wam zostało do końca roku? Ja jeśli ta nie wyjdzie, to mam jeszcze dwie próby w tym roku 😁 jedną jeszcze w listopadzie i drugą pod koniec grudnia, wtedy minie pół roku starań i od stycznia lecę do lekarzy na "przegląd" 😉
Ja też mam 2 próby jeszcze w tym roku 🤣 z czego po 2 próbie testowanie jak już to w nowym roku 🤷‍♀️

reklama
Do góry