Dla Ciebie też będzie udany, wiesz ile osób będzie za Was kciuki trzymało? Będzie dobrze i będą super prezentyTo życzę chociaż dla Ciebie udanego prezentu czy to urodzinowego czy świątecznego [emoji10]
U mnie właśnie dla odmiany dość słaby okres, dzisiaj pierwszy dzień a tak jakby to był 3 albo 4 dzień tak słabo leci, nawet podbrzusze mnie nie boli
reklama
Ja też oprócz dwóch kaw to bym cały coś jadła przez tą pogodę, dzisiaj dzień wolny jeszcze to jest spokojnieTak samo mam dziś [emoji42][emoji42][emoji42]
coca
Fanka BB :)
@coca a Ty masz chyba ten fertyl medel tak?[emoji848] czy on zapamiętuje ostatni pomiar?[emoji848] bo jeśli tak to z miejsca go biore[emoji847] ja rano mierze temp na śpiocha i dopiero później odczytuje co tam wymierzylam[emoji28]
Wydaje mi się ze oba zapisują ostatnia temperaturę [emoji6]
Ewuuu
Dziewczyny w którą konkretnie aplikacje zdjęcia testów owulacyjnych wrzucacie? Chciałabym sobie taką ściągnąć, bo będę zamawiać testy już niebawem
Nie pamiętam która robiła te teksty owu i dodawała w apke.
To u mnie pozytyw wyszedł dziś tak [emoji4]
Może się przyda :Zobacz załącznik 1199975
Ja też oprócz dwóch kaw to bym cały coś jadła przez tą pogodę, dzisiaj dzień wolny jeszcze to jest spokojnie
Ja właśnie odwrotnie mam jeśli chodzi o jedzenie [emoji51] odrzuca mnie i jestem wybredna mam nadzieje to minie.
Kawy mi brakuje ale już od jakiegoś czasu ograniczam się do Max jednej rozpuszczalnej dziennie i jest lipa no [emoji42][emoji42][emoji51]
PremomDziewczyny w którą konkretnie aplikacje zdjęcia testów owulacyjnych wrzucacie? Chciałabym sobie taką ściągnąć, bo będę zamawiać testy już niebawem
Mecenasowa27
Premom polecam [emoji846]
Dziewczyny w którą konkretnie aplikacje zdjęcia testów owulacyjnych wrzucacie? Chciałabym sobie taką ściągnąć, bo będę zamawiać testy już niebawem
Mecenasowa27
Kochana jesteś [emoji5]
Dla Ciebie też będzie udany, wiesz ile osób będzie za Was kciuki trzymało? Będzie dobrze i będą super prezenty
Ewuuu
Też jestem ciekawa jeśli chodzi o termometr [emoji1]
A czy możesz polecić mi sprawdzony przez Ciebie termometr? Ostatnio szukałam jakiegoś to wszędzie braki w magazynach..
reklama
coca
Podpisuje się pod dziewczynami - Premom.