reklama
coca
Fanka BB :)
Nie, zupełnie nie. Raczej problem z pękaniem pęcherzyka lub z niewydolnością ciałka żółtego. Najlepiej jest choć raz zrobić monitoring u ginekologa [emoji854]
A to się bierze z tego, ze przy podwyższonym progu rośnie temperatura? Wiec jak jest za niska w drugiej fazie to można z tego domniemać, ze progesteron jest niższy niż być powinien? I czy zażywanie np. luteiny zaburzy mi pomiar temperatury w drugiej fazie cyklu?
młoda1994
tak ja tak mam zgadza się. I peak trwa kilka godzin.Nie rozumiem z czym się nie zgadzasz, bo dokładnie o tym samym pisałam [emoji6] Test owulacyjny NIE wskazuje na wielkość pęcherzyka, tylko właśnie na poziom LH w moczu, gdzie przy jego wysokiej wartości powinno dojść do pęknięcia pęcherzyka. Koleżanka pisała, ze ma pęcherzyk 20 mm wiec testy owulacyjne nie są miarodajne, bo ciagle ma negatywne i tylko to stwierdzenie zanegowalam, bo przecież wskazują one stężenie LH, a nie jak duży jest pęcherzyk [emoji2368] równie dobrze mógł jej wyjść pozytyw następnego dnia i wszystko by się zgadzało. Zdaje się ze [mention]młoda1994 [/mention] ma ciagle jasne testy i nagle jednodniowy skok i jest to jak najbardziej miarodajne.
coca
tak ja tak mam zgadza się. I peak trwa kilka godzin.
Tak mi się wydawało, ze to byłaś Ty [emoji6] pamietam ze ja mam zupełnie inaczej, bo mi jednak stopniowo LH narasta jakieś 2 dni przed pikiem i dopiero wtedy szybuje w górę i szybko spada. W sumie to nawet mi to odpowiada bo mam wcześniejszy sygnał [emoji16] jak się nie ma innych szczególnych objawów nadchodzącej owu to i ciemniejąca kreska jest dobrą pomocą [emoji16]
coca
Tu kolejny problem, bo obydwie ginekolozki mi odmówiły, bo roku nie ma a za facetem nie bardzo jestem. Poczekam na wyniki, @powinna już być i od nowego cyklu chyba spróbuję do ginekologa pójść. Dziękuję za odpowiedź tak apropo [emoji3590]
Szkoda wielka. Mi na dzień dobry gin zaproponowała monitoring żeby sprawdzić czy wszystko działa jak należy [emoji120] chodzisz prywatnie?
[emoji1364][emoji1364][emoji3531] Gratulacje [emoji4]Zatestowalam oficjalnie, 14dpo, cd30, termin na wczoraj.
Kreski miałam już od 11 dpo, wydają się ciemniec [emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695] proszę trzymajcie kciuki za nas oby tym razem zakończyło się pozytywnie [emoji3590]
4+1 wg appki
Zobacz załącznik 1199929
Ta moja taka stała powiedziała, że ona takich rzeczy nie wykonuje. Do drugiej poszłam prywatnie to powiedziała, zeby po roku czasu przyjść a teraz tylko działać. Może Pan ginekolog by się prędzej zgodził. Ładnie oczkiem zamrugać, pieniążki na blat wyłożyćSzkoda wielka. Mi na dzień dobry gin zaproponowała monitoring żeby sprawdzić czy wszystko działa jak należy [emoji120] chodzisz prywatnie?
młoda1994
no ja mam Blade Blade a tu nagle ciemna przeważnie w 14dc. Zobaczymy jak będzie w tym cyklu. Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu w tym cykluTak mi się wydawało, ze to byłaś Ty [emoji6] pamietam ze ja mam zupełnie inaczej, bo mi jednak stopniowo LH narasta jakieś 2 dni przed pikiem i dopiero wtedy szybuje w górę i szybko spada. W sumie to nawet mi to odpowiada bo mam wcześniejszy sygnał [emoji16] jak się nie ma innych szczególnych objawów nadchodzącej owu to i ciemniejąca kreska jest dobrą pomocą [emoji16]
reklama
coca
Ta moja taka stała powiedziała, że ona takich rzeczy nie wykonuje. Do drugiej poszłam prywatnie to powiedziała, zeby po roku czasu przyjść a teraz tylko działać. Może Pan ginekolog by się prędzej zgodził. Ładnie oczkiem zamrugać, pieniążki na blat wyłożyć [emoji848][emoji1787]
Moja wcześniejsza gin tez kazała rok czekać, ale jednak monitoring przeprowadziła i sama go zaproponowała [emoji39] jak jej wyszło, ze wszystko ok to pożegnała się na najbliższy rok. Teraz chodze do innej, bo niestety ale mam zbyt długie plamienia przed @ i tamta nie uznała, ze należy sie tym zając, a mnie to trochę meczy.
Nie rozumiem stwierdzenia ze „ona takich rzeczy nie wykonuje” [emoji2356] przecież to tylko usg, sprawdzenie endo i pęcherzyków [emoji2368]