K
Katijah
Gość
Mój to samoMój ze mną testy ogląda, więc za dużej niespodzianki nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to samoMój ze mną testy ogląda, więc za dużej niespodzianki nie będzie
Ja czułam takie jakby wzdęcia ciągle przez 2-3 dnidziewczyny a bolała Was miednica przy owulacji albo jeszcze lepiej po niej. Przy czym uderzenia raz gorąca a raz zimna ?:/
Trzymam za nas kciuki aby był owocny..To razem zaczynamy cykl
Chyba jeszcze nie, ale zrób może koło 21.00A tu normalne zdjęcie z fleszem
Dzięki za odp. Na żywo jak widzę to wydają mi się te kreski identyczne. Ale ok powtórzę o 21 i odrazu uderzam do Was kochane z tym kolejnym testemChyba jeszcze nie, ale zrób może koło 21.00
Mi się wydaje, że to jeszcze nie pozytyw ale już bardzo blisko[emoji6]Czy to już pozytywny? Pomóżcie dziewczyny bo już głupieje nic nie rozumiem, wczoraj ledwo widoczne a dziś ciemne i te wyniki w apce [emoji2368]
Jestem w szoku ja myślałam że owu mam o wiele później gdzieś od 16dc i dalej. W tamtym cyklu miałam bóle owu właśnie w 16 dc. Ale ze to tak szybko to bym nie pomyślała.Mi się wydaje, że to jeszcze nie pozytyw ale już bardzo blisko[emoji6]
Owu się przesuwa ja w poprzednim miałam 12dc, a w tym prawdopodobnie w 18dcJestem w szoku ja myślałam że owu mam o wiele później gdzieś od 16dc i dalej. W tamtym cyklu miałam bóle owu właśnie w 16 dc. Ale ze to tak szybko to bym nie pomyślała.