reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

To szybko do koleżanki, może faktycznie ma dar do wykrywania ciąży 😅 ja też chcę taką 😁 a tak serio, to spróbuj wziąć to na spokojnie i może poczekać jeszcze te 3 dni do dnia planowenej @ zaoszczędzi Ci to trochę pieniędzy na testy 😁
Staram się podchodzić do tego na spokojnie.
Wtedy to było bardzo dziwnie bo naprawdę wyśmiałam koleżankę a tu zonk :)
Wytrzymam, poczekam, lepiej mi jak się wygadalam 😄

reklama
My się staraliśmy świadomie z mężem więc w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test z totalnym brakiem nadzieji że się uda bo przecież to był 2 cykl starań, zero objawów. Jedynie miałam wrażenie że już się okres zaczyna, że coś że mnie leciało i szłam do lazieki a tam jedynie jakis śluz przezroczysty. I to mi dało do myślenia trochę bo koleżanka mówiła że tak miała w ciąży. Więc z głupa kupilam test ciążowy i zrobiłam go po 12, a więc nie z pierwszego moczu a tam dwie grube krechy. Zwalilo m ie totalnie z nóg [emoji16] i dziś mój Igorek ma 2,5 roku [emoji7]
A twój Adaś ma urodziny dzień po mnie bo ja 20 listopada mam 30 [emoji16]
ja też o 1 ciąży dowiedziałam się w 8 tygodniu a dodam,ze miałam normalną miesiączkę do tego więc nie myślałam dopiero jak mi BIG CYC się zrobił zatestowałam i o mój Antoś ma już 6 lat za 12 dni [emoji3059]

Staram się podchodzić do tego na spokojnie.
Wtedy to było bardzo dziwnie bo naprawdę wyśmiałam koleżankę a tu zonk :)
Wytrzymam, poczekam, lepiej mi jak się wygadalam 😄
Jasne, od tego jest to forum właśnie, żeby móc się wygadać i wspomóc dziewczynami 😊 Fajnie, że dołączyłaś ale mam nadzieję że tylko na chwilę i zaraz przejdziesz na forum przyszłych mam 🤰

reklama
Do góry