reklama
Silence85
Fanka BB :)
My tak samo jak na szpilkach miałam wyjść pół godziny temuHahaha dziewczyny! Nie ma jeszcze tych wyników, czekam już jak na szpilkach. Będziecie pierwsze znały wynik
Silence85
Powiedz najpierw mężowiHahaha dziewczyny! Nie ma jeszcze tych wyników, czekam już jak na szpilkach. Będziecie pierwsze znały wynik
E
Em82
Gość
To nasikasz na pastę i beta nie będzie potrzebna[emoji28]Nie dacie mi wyboru [emoji23] albo wejdę do laba i sama sobie zrobię [emoji28]
HeraUnique
Ale rano przed wstaniem z łóżka czy już po jakiś czynnościach?Zmierzyłam wczoraj i dzisiaj bo gorzej się czuje, jakby lekkie przeziębienie (zimno mi, lekko boli głowa itp), mierzyłam rano
Jak mówiłam dopiero Zaczęliśmy starania, więc nie znam się jeszcze na tym dobrze.
Pierwsze dziecko było nieplanowane.
Powiem tak. Temperatura w cyklach bywa różna, przez większość będzie podobna. 1 faza na niższych( zależy od kobiety czy będzie to 36,2 czy 35,7 czy też 36,6 bądź 36,8) I po owulacji następuje skok o minimum 0,2 stopnia I też bywa różnie czasami jest mocniejszy, czasami tylko te 0,2. O ciazy przy temperaturach można mówić jak masz 18 temperatur wyższych z rzędu także jeśli to Twój 1 cykl a mierzenie z doskoku to w ogóle się tym nie sugeruj
E
Em82
Gość
@HeraUnique może Ci udzielić korepetycji w temacie mierzenia temperatury. Jest naszą skarbnicą wiedzy w tej dziedzinie [emoji6]Zmierzyłam wczoraj i dzisiaj bo gorzej się czuje, jakby lekkie przeziębienie (zimno mi, lekko boli głowa itp), mierzyłam rano
Jak mówiłam dopiero Zaczęliśmy starania, więc nie znam się jeszcze na tym dobrze.
Pierwsze dziecko było nieplanowane.
HeraUnique
Żebyś się nie zdziwiłaTo nasikasz na pastę i beta nie będzie potrzebna[emoji28]
reklama