reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No i mam wynik bety... 😍
Powodzenia Dziewczyny! Gorąco trzymam za Was kciuki! Dbajcie o siebie. Będę Was podczytywać jak czas pozwoli. I mam nadzieję, że tych trudnych czasach uda mi się donosić zdrową ciążę. Cała się trzęsę, kiedy to piszę. Ściskam Was mocno.
Gratulacje ❤️😍 Zdrowej, nudnej ciąży życzę 😊

Tak, ciążowy. Dzisiaj kupię czulsze testy, bo ten jest 25.
Mi Clearblue też taki wyszedł pierwszy. Gratuluję, trzymam kciuki za mega dwie krechy. Czekam na was wszystkie 🤗
Dziewczyny mojej siostrze spóźnia się tydzień okres. Dwa testy negatywne, beta też. Pierwszy raz tak ma. Pogonilam ja do gina. Bo UWAGA nigdy nie była 🤦‍♀️ gdise się ta moja siostra uchowala. A jest już 2 lata mężatką 😂

Mi Clearblue też taki wyszedł pierwszy. Gratuluję, trzymam kciuki za mega dwie krechy. Czekam na was wszystkie 🤗
Dziewczyny mojej siostrze spóźnia się tydzień okres. Dwa testy negatywne, beta też. Pierwszy raz tak ma. Pogonilam ja do gina. Bo UWAGA nigdy nie była 🤦‍♀️ gdise się ta moja siostra uchowala. A jest już 2 lata mężatką 😂
Cooo? 😱 A ile ma lat?

Też uważam że wagę trzeba ustabilizować przed ciąża dla zdrowia swojego i dziecka. Żadna skrajność nie jest dobra ani za duża waga ani za niska. Znam przypadki kiedy dziewczyna bardzo duzo sie odchodziła i też nie mogła zajść w ciążę a wręcz zatrzymała się u niej miesiączka. Lekarz stwierdził że to przed ćwiczenia i odchudzanie zbyt agresywne. Jak zaczęła zdrowo jeść to zaszła w ciaze. Dlatego ważny jest umiar :-)
No i mam wynik bety... 😍
Powodzenia Dziewczyny! Gorąco trzymam za Was kciuki! Dbajcie o siebie. Będę Was podczytywać jak czas pozwoli. I mam nadzieję, że tych trudnych czasach uda mi się donosić zdrową ciążę. Cała się trzęsę, kiedy to piszę. Ściskam Was mocno.
Ojej jaki piękny wynik! Gratulacje! Spokojnej ciąży życzę 😍

No i mam wynik bety... 😍
Gratulacje. Piękna beta. U mnie 2000 było po tygodniu od testu 😅

reklama
Do góry