coca
Fanka BB :)
Hehe , bo po bobosexach tak z ciekawości czytałam [emoji28] [emoji16]
Działać, nie kalkulować za dużo bo się przeliczysz [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe , bo po bobosexach tak z ciekawości czytałam [emoji28] [emoji16]
Czyli miałabym zrobić test w 28dc? Cykl mam monitorowany i w 15dc było widać pęcherzyk. Pytam bo wcześniej nie brałam ani dupka ani clo. Pierwszy taki mój cykl i gin powiedziała że mam odstawić po 10 dniach i może okres bedzie, a może nie. Jeżeli dostanę @ to zażywac clo i mamy się widzieć między 10, a 12dc.
Dokładnie. Nie da się tego zbadać dokładnie. Inaczej się poruszają pod mikroskopem a inaczej w ciele kobiety [emoji6]A jakie to ma znaczenie? Tempo jest zależne od nich samych jak i środowiska w którym się znajdują, śluzu itp.
To jest wyższa matematyka[emoji38] Jak ktoś zna jeszcze długość swojej pochwy, macicy i jajowodow to może jeszcze datę zapłodnienia obliczy [emoji28] ciekawe czy jest na to jakiś wzór matematyczny [emoji848][emoji28]Działać, nie kalkulować za dużo bo się przeliczysz [emoji16]
FaktDziałać, nie kalkulować za dużo bo się przeliczysz [emoji16]
O kurde .. przydałby się takiTo jest wyższa matematyka[emoji38] Jak ktoś zna jeszcze długość swojej pochwy, macicy i jajowodow to może jeszcze datę zapłodnienia obliczy [emoji28] ciekawe czy jest na to jakiś wzór matematyczny [emoji848][emoji28]
To szukaj jeszcze z jaką prędkością przemieszczana jest komórka jajowa[emoji1787]O kurde .. przydałby się taki [emoji23][emoji1787]
E tam... Nie chce mi się ale czekaj może jednak znajdęTo szukaj jeszcze z jaką prędkością przemieszczana jest komórka jajowa[emoji1787]