coca
Fanka BB :)
Ja wiem, że trzeba znaleźć właśnie sposób na siebie, te starania to dla mnie jeszcze nowość. Nie sądziłam że może to zająć więcej niż 1-3 cykle. Boję się chyba tego, że jeśli szybko nie zajdę to już w ogóle nie zajdę albo będzie to trwało latami. Jedynym pocieszeniem jest to że zaraz wpadniemy w wir wykańczania domu i myślę że nie będę miała czasu martwić się o starania. To mi skutecznie, mam nadzieję zajmie głowę. Dziękuję coca, nasza terapeutko [emoji3590]
Kochana ja tez się boje. Myśle ze to naturalna rzecz, kwestia jak sobie z tym strachem radzić [emoji6] Mam 32 lata i dopiero zaczęłam starania, boje się wszystkiego. Ze późno, ze trudniej, ze coś tam. Ale trzeba odganiać takie myśli od siebie i wierzyć ze będzie dobrze, nie myśleć o tym co może być nie tak. Pozytywne myśli, pozytywne nastawienie [emoji3526] [mention]Katrinaka [/mention] się udało, a zdaje się, ze jest starsza, czemu miałoby się nie udać i nam? Jej sukces napełnił mnie mnóstwem nadziei [emoji3526] badania wychodzą dobre, statystyki są takie a nie inne, no wiec nie ma się czym zamartwiać na tym etapie [emoji2368] głowa do góry Kochana [emoji3590] jeszcze wszystko przed nami [emoji110]