reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ja mialam kryzys po każdym cyklu a było ich 24 przed pierwsza ciąża Teraz liczę na złoty strzałMnie dopadł chyba " kryzys 3 cyklu "
E
Em82
Gość
Musisz to przetrwać kochana [emoji1320][emoji8]Mnie dopadł chyba " kryzys 3 cyklu " [emoji1787][emoji23]
Agnness
@agaaataaaa zrób kolejne badanie, żeby sprawdzić przyrost. Wychodzi jakby był 6 lub prawie 7 tydzień. A jak wyglądała u Ciebie sytuacja w zeszłym miesiącu?
agaaataaaa
Ja 14 września miałam lyzeczkowanie po poronieniu. Nie wiem jak wygląda mój cykl teraz, bo wszytsko jest porozwalane dziewczyny na wątku ciąża po poronieniu już mnie uspokoiły@agaaataaaa zrób kolejne badanie, żeby sprawdzić przyrost. Wychodzi jakby był 6 lub prawie 7 tydzień. A jak wyglądała u Ciebie sytuacja w zeszłym miesiącu?
Dzięki za pomoc
JestemA
Cześć dziewczyny mam 28 lat, przez 10 lat bez przerwy brałam tabletki anty. Odstawiłam je w czerwcu, od sierpnia się staramy z partnerem. I... chyba zaczynam panikować. Robię testy owu, żaden w tym cyklu nie wskazał wyniku z bardzo ciemna kreska potwierdzająca „ten dzien”. Jednak najmocniejsza była w środę, wieczorem było zbliżenie. Kiedy waszym zdaniem zrobić test ciążowy? Moja lekarka, super babka, mówiła ze po takim czasie brania tabletek mam tule zaoszczędzonych jajeczek w organizmie ze szansa na szybka ciaze, także mnoga, jest duza. A tu już3 cykle nic... teraz 4
blanny
Ja odstawiłam tabletki po 5-ciu latach pod koniec lipca. I też liczyłam na szybką ciążę, ale chyba się nie zapowiada. Dziś (bo już po północy) mam planowany termin miesiączki i... Właśnie zaczęłam plamić. Czyli dziś w dzień lub jutro się rozkręci i będzie @ ... Także zaczyna mi się czwarty cykl starań. Fajnie by było na święta mieć już prezent pod choinkę w postaci dobrej wiadomości.Cześć dziewczyny mam 28 lat, przez 10 lat bez przerwy brałam tabletki anty. Odstawiłam je w czerwcu, od sierpnia się staramy z partnerem. I... chyba zaczynam panikować. Robię testy owu, żaden w tym cyklu nie wskazał wyniku z bardzo ciemna kreska potwierdzająca „ten dzien”. Jednak najmocniejsza była w środę, wieczorem było zbliżenie. Kiedy waszym zdaniem zrobić test ciążowy? Moja lekarka, super babka, mówiła ze po takim czasie brania tabletek mam tule zaoszczędzonych jajeczek w organizmie ze szansa na szybka ciaze, także mnoga, jest duza. A tu już3 cykle nic... teraz 4
princess_88
To może oznaczać owulacje. A był płyn w zatoce Douglasa? Jeżeli tak to na 99% była owulacja wiem jaka to radość! Gratuluje!Hej wróciłam właśnie od ginekologa okazuje się, że w końcu miałam prawdopodobnie owulację!!! dlaczego prawdopodobnie? No właśnie wiem tyle, że moje endometrium wynosi 16mm a pęcherzyk 19mm i jest zapadnięty. Co to oznacza, że zapadnięty? no i gin mi się pytał czy wczoraj był stosunek i zalecił dziś i jutro
Więc proszę mnie uświadomić z tym zapadniętym pęcherzykiem, co to oznacza?
coca
Mnie dopadł chyba " kryzys 3 cyklu " [emoji1787][emoji23]
Co Ty gadasz [emoji16] wybijam z głowy wszelkie kryzysy
reklama
coca
Cześć dziewczyny [emoji4] mam 28 lat, przez 10 lat bez przerwy brałam tabletki anty. Odstawiłam je w czerwcu, od sierpnia się staramy z partnerem. I... chyba zaczynam panikować. Robię testy owu, żaden w tym cyklu nie wskazał wyniku z bardzo ciemna kreska potwierdzająca „ten dzien”. Jednak najmocniejsza była w środę, wieczorem było zbliżenie. Kiedy waszym zdaniem zrobić test ciążowy? Moja lekarka, super babka, mówiła ze po takim czasie brania tabletek mam tule zaoszczędzonych jajeczek w organizmie ze szansa na szybka ciaze, także mnoga, jest duza. A tu już3 cykle nic... teraz 4
Nie wcześniej niż w terminie @ [emoji2368]