reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
Niestety taki urok forum internetowego, nie mamy wpływu na to kto jest po drugiej stronie i jakie brednie wypisuje 😉

Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
Ja raz wdałam się w nieprzyjemną wymianę zdań z nią. Zazwyczaj odpisuje jej całkiem normalnie, albo olewam jej posty 🤷‍♀️ ale tym razem nikogo nie zaatakowalam, nic nie zrobiłam, a Ty na mnie wyskoczyłaś 🤷‍♀️

No właśnie czasami tak jest, że niektóre osoby od razu Nam nie pasują. Nie ważne czy na żywo czy w necie.

reklama
Do góry