HeraUnique
Fanka BB :)
Szkoda, że ta magia nie wpływa na stan rzeczywistyTo sie wtedy nazywa magia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, że ta magia nie wpływa na stan rzeczywistyTo sie wtedy nazywa magia
Niestety taki urok forum internetowego, nie mamy wpływu na to kto jest po drugiej stronie i jakie brednie wypisujeWidac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
Ja raz wdałam się w nieprzyjemną wymianę zdań z nią. Zazwyczaj odpisuje jej całkiem normalnie, albo olewam jej posty ale tym razem nikogo nie zaatakowalam, nic nie zrobiłam, a Ty na mnie wyskoczyłaśWidac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
No właśnie czasami tak jest, że niektóre osoby od razu Nam nie pasują. Nie ważne czy na żywo czy w necie.Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Co za szczegóły może coś dźwigałaś albo krzywo spałaś i Cię cisną? Chyba to nie jest objaw owuwiecie co dziewczyny ? w życiu nie miałam tyle śluzu płodnego, szklankę przez cały dzień zebrałabym chyba . a to normalne ,że mnie przy owu lędźwie cisną ?:/
Święta racjaNo właśnie czasami tak jest, że niektóre osoby od razu Nam nie pasują. Nie ważne czy na żywo czy w necie.
Ale rzeczywistośc i tak pozniej nadchodzi bardzo czerwona niczym kreseczki... jakby kolor sie zgadzaSzkoda, że ta magia nie wpływa na stan rzeczywisty
a co. jak tu czarnamamba krąży to lepiej poczytajcie co ja przeżywam prawda,krzywo bo mnie J przez sen z łóżka wyrzucił hahahaha rozumiesz RLS i te sprawyCo za szczegóły może coś dźwigałaś albo krzywo spałaś i Cię cisną? Chyba to nie jest objaw owu
pęcherzyk był a teraz nie ma?No właśnie pęcherzyk był, endometrium ciążowe. Więc wątpię