Ja miałam taki plan w poprzednim cyklu, ale w rodzinie pojawiło się podejrzenie korony, więc odpuściłam. Mam zamiar w bieżącym cyklu, ale dziś dopiero 3dc.Dziewczyny, któraś z Was planuje zbadać proga po owu?
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Bo mamba to ewenement lekarze powinni jej przypadek omawiać na zjazdachAkurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten sam mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
HeraUnique
Ja nie bo mi skoczyła prolaktyna pewnie do takiego poziomu, że wyjdzie poza skale i zaburzy obraz progaDziewczyny, któraś z Was planuje zbadać proga po owu?
A tak serio to dla mnie ten cykl jest tak super dziwny, że oczekuje @ w każdej chwili
Gryfin
Fascynacja to za duże słowoAkurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten z mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
93kora
ale mam do nadrobienia hahahah
@HeraUnique biedna po kości dostaje a taka pomocna .
@HeraUnique biedna po kości dostaje a taka pomocna .
To sie wtedy nazywa magiaA niektóre nawet jak tej 2 kreski nie ma to ją widzą
93kora
trochę nadrobiłam i naczytałam. masakraBo mamba to ewenement lekarze powinni jej przypadek omawiać na zjazdach
Magd.a
Naskoczyłas na naszą Herę, a ona nie jest tą złą przecież. My tu jesteśmy cały czas i się wspieramy wszystkie, ale jak ktoś wyrwie z kontekstu wypowiedzi no to może odnieść inne wrażenie.
Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
reklama
Gryfin
Albo wada wzrokuTo sie wtedy nazywa magia