reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Akurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten sam mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
Bo mamba to ewenement 🤪 lekarze powinni jej przypadek omawiać na zjazdach 😜

Akurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten z mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
Fascynacja to za duże słowo 😁😉

Naskoczyłas na naszą Herę, a ona nie jest tą złą przecież. My tu jesteśmy cały czas i się wspieramy wszystkie, ale jak ktoś wyrwie z kontekstu wypowiedzi no to może odnieść inne wrażenie.

Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]

reklama
Do góry