reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Akurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten sam mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
Bo mamba to ewenement 🤪 lekarze powinni jej przypadek omawiać na zjazdach 😜

Akurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten z mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺
Fascynacja to za duże słowo 😁😉

Naskoczyłas na naszą Herę, a ona nie jest tą złą przecież. My tu jesteśmy cały czas i się wspieramy wszystkie, ale jak ktoś wyrwie z kontekstu wypowiedzi no to może odnieść inne wrażenie.

Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]

reklama
Do góry