reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hera spoko, nie zwracaj na to uwagi. Niektóre dziewczyny nie śledzą wątku dokładnie i nie wiedzą jak dużym wsparciem jesteś Ty tutaj dla nas. Każda z nas o wszystko może się Ciebie zapytać jeśli czegos nie wie. Ty zawsze chętnie pomagasz. I mimo, że czasem setny raz odpowiadasz na to samo pytanie to zawsze odpowiesz wyczerpująco, bardzo pomożesz i wesprzesz. Ja się cieszę, że tu jestes, zawsze postarasz się pomóc jeśli mamy jakieś wątpliwości [emoji6][emoji173]

reklama
Skoro polecasz jej omijac posty, to czemu Ty tego nie robisz? Prolaktyna Ci skoczy... Poza tym nie zauważyłam, żeby była wredna dla innych dziewczyn. Wchodzą, pytają i otrzymują odpowiedź. [emoji1745]

Ja sie wcale nie unioslam. Jestem mistrzem ZEN :)
A jak widac posty jej ominelam potem. Napisalam, ze Nie mam zamiaru odszukiwac postow, bo nie ma sensu robic gownoburzy. Znajde post to potem bedzie, ze sie czepiam.

Kazda z Nas marzy o tym, zeby wyszly jej kreski tluste jak na pozytywnym owulacyjnym. I tego sie trzymajmy.

Ja sie wcale nie unioslam. Jestem mistrzem ZEN :)
A jak widac posty jej ominelam potem. Napisalam, ze Nie mam zamiaru odszukiwac postow, bo nie ma sensu robic gownoburzy. Znajde post to potem bedzie, ze sie czepiam.

Kazda z Nas marzy o tym, zeby wyszly jej kreski tluste jak na pozytywnym owulacyjnym. I tego sie trzymajmy.

Naskoczyłas na naszą Herę, a ona nie jest tą złą przecież. My tu jesteśmy cały czas i się wspieramy wszystkie, ale jak ktoś wyrwie z kontekstu wypowiedzi no to może odnieść inne wrażenie.

reklama
Nie mam tyle czasu, zeby odszukac Twoje posty atakujace Mambe i inne dziewczyny. Jeszcze NIKOGO nie zaatakowalam na tym forum :) wszystko przede mna [emoji23]
Akurat Hera jest tu jedną z najbardziej pomocnych dziewczyn, jedyny zgrzyt jaki istnieje to ten z mamba, bo dziewczyna co miesiąc ma biochemiczną. Więc się nie dziwię, że dopytuje o co w tym wszystkim chodzi. Sama jestem ciekawa. Nie mów więc, że dla kogoś jeszcze jest niemiła. Zresztą nawet teraz niemiła nie jest, po prostu dopytuje. Nie ma w tym nic złego, że fascynuje nas osoba Mamby ☺

Do góry