agaaataaaa
Fanka BB :)
No właśnie tutaj widać, bo na żywo bardziej to widoczne jest, ale mam wrażenie,że te testy są do d...A niektóre nawet jak tej 2 kreski nie ma to ją widzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie tutaj widać, bo na żywo bardziej to widoczne jest, ale mam wrażenie,że te testy są do d...A niektóre nawet jak tej 2 kreski nie ma to ją widzą
Ty za to w drugą stronę będzie dobrze po cichu gratulujeNo właśnie tutaj widać, bo na żywo bardziej to widoczne jest, ale mam wrażenie,że te testy są do d...
No od września też mnie to śmieszyOd września xD
A niektóre nawet jak tej 2 kreski nie ma to ją widzą [emoji6]
Ale o CO ci chodzi?Dalabys sobie juz siana. Ile bedziesz sie jeszcze znecac nad dziewczynami?! [emoji2358] Prolaktyna Ci skoczy. Wchodza dziewczyny pytaja o pomoc a tu tylko jad sie wylewa. Pamietaj ze zmija jak sie w “jezyk” ugryzie to od swojego jadu moze umrzec. Omijaj posty i tyle!
Ale o CO ci chodzi? [emoji15]
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa! Dla większości z was to nic nadzwyczajnego ale dla mnie to mały cud.
Pierwszy raz od pol roku mam potwierdzona piękna owulacje, pecherzyk tez był idealny, dobrej jakości i mąż współpracował jak należy. Teraz testowanko 17 listopada. Wreszcie mogę mieć nadzieje. Wiem ze od owulacji do ciąży to jeszcze daleka droga ale dobrze wiedzieć ze leki na mnie działają i może nie trzeba będzie robić in vitro
Nie zrozumiałaś na co odpowiadałam? Czy co? Bo jakoś reszta zrozumiała. To nie było personalnie do żadnej z dziewczyn. Więc weź wyluzujDalabys sobie juz siana. Ile bedziesz sie jeszcze znecac nad dziewczynami?!Prolaktyna Ci skoczy. Wchodza dziewczyny pytaja o pomoc a tu tylko jad sie wylewa. Pamietaj ze zmija jak sie w “jezyk” ugryzie to od swojego jadu moze umrzec. Omijaj posty i tyle!
Jak nie wiesz o co, to przykro mi ale to Twojego poziomu sie znizac nie bede [emoji2370]
Teraz to Ty pokazałaś poziom atakując mnie bez powoduJak nie wiesz o co, to przykro mi ale to Twojego poziomu sie znizac nie bede [emoji2370]
Hej dziewuszki,
Dopiero co mówiłam, że nie robię testów ale nie wiem może też jest jakaś dziewczyna na tym wątku po poronieniu, dzis mam 23 dc, wiem no wcześnie. Ale przedwczoraj miałam trochę różowego śluzu i krwi. Dziś znowu przy parciu takie trochę różowe i trochę brudu. Nie wiem czy to rozkręca się okres czy to moE jeszcze oczyszczanie po poronieniu. Zrobiłam test, zdjęcie załączone. Ale wg instrukcji, to nie oznacza ciąży. Dodam też jestem przeziębiona i biorę scrobolamid i jakieś tam witaminy i ogólnie nie mam siły.
Wydaje mi się, że to okres zbliża się wielkimi krokami, no ale powiedzcie mi, nie nastawiam się na nic