reklama
Kingazet92
Fanka BB :)
Ja już po, ale jestem rozczarowana, bo jest biało, a jeszcze wczoraj coś przeswitywalo. W dodatku mam mdłości, co rzadko mi się zdarza, dlatego jakaś mała nadzieję jeszcze mam. Ostatnim razem pierwsze przeswity kreski były dopiero jakoś w 33 dc, dzisiaj 31 dc, więc może nadal za wcześnie..
młoda1994
Hejka. U mnie nic nowego. Czekam max tydzień jeszcze na okres [emoji2368]Cześć i czołem!
Co nowego dziewczyny? U mnie dziś 15 dc czuje jajnik lewy tak delikatnie, całe szczęście nie boli jak osttanio, produkcja pełną parą [emoji16][emoji16]
Mój mąż wymyślił, że zrobimy chrzciny na ślubie i będzie z głowy więc mówię do niego, że najpierw muszę zajść w ciążę, potem urodzić i dopiero planować, a on mówi, noo dobra, dobra, po prostu już mam plan, [emoji1787][emoji1787] tak mi się z niego śmiać chciało wczoraj [emoji16][emoji16]
Obecnie siedzę w szkole[emoji4]
młoda1994
Zbijasz tą homocysteine?U mnie starania zawieszone wiec tylko was trochę podczytuje [emoji6]
Carry88
Moderator
Zbijasz tą homocysteine?
Jeszcze miesiac czekam aż mina 3 miesiące od zabiegu plus tak zbijam homocysteine i dodatkowo uzupełniam braki, które mi wyszły w badaniach. Znalazłam super dietetyczke, która mnie suplementuje
młoda1994
Super bardzo się cieszę. A kiedy będziesz powtarzać badanie homocysteiny?Jeszcze miesiac czekam aż mina 3 miesiące od zabiegu plus tak zbijam homocysteine i dodatkowo uzupełniam braki, które mi wyszły w badaniach. Znalazłam super dietetyczke, która mnie suplementuje [emoji6][emoji108]
PS w takim razie życzę abyś za 2 miesiące już okresu nie dostała [emoji4][emoji4]
Carry88
Moderator
Super bardzo się cieszę. A kiedy będziesz powtarzać badanie homocysteiny?
PS w takim razie życzę abyś za 2 miesiące już okresu nie dostała [emoji4][emoji4]
Ostatnio robiłam pod koniec czerwca więc na spokojnie zrobię pod koniec sierpnia i zobaczę czy spada miałam ponad 14 więc nim spadnie do tego zalecanego poziomu to chwilę, ale już teraz na spokojnie po prostu robię co muszę czekam i mam nadzieję, że pójdzie szybko
młoda1994
I tego się trzymaj. Grunt to pozytywne myślenie i napewno wszystko się uda.Ostatnio robiłam pod koniec czerwca więc na spokojnie zrobię pod koniec sierpnia i zobaczę czy spada miałam ponad 14 więc nim spadnie do tego zalecanego poziomu to chwilę, ale już teraz na spokojnie po prostu robię co muszę czekam i mam nadzieję, że pójdzie szybko [emoji6][emoji847]
reklama
Martxx1
Kurcze strasznie długo czekasz, myślałam, że już przyszedł.. Ja zaczynam urlop od poniedziałku, dlatego jestem tak pozytywnie nabuzowanaHejka. U mnie nic nowego. Czekam max tydzień jeszcze na okres [emoji2368]
Obecnie siedzę w szkole[emoji4]