reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A takie kłucia w jajniku z którego była owulacja są normalne w ciąży? Nie musi oznaczać pozamacicznej?
Przepraszam, że tak świruję, ale wolałabym już zobaczyć jedną kreskę niż cieszyć się dwoma żeby potem znów dostać kubeł zimnej wody i to okrutne poczucie straty.
Moja siostra jest w 6 miesiącu ciąży i mówiła, że nawet do 2 miesiąca ją jajniki bolały. Dlatego ja byłam pewna , że udało mi się tym razem , że ten jajnik tak mnie bolał. Z jej dzidzią jest wszystko ok :) Rośnie zdrowo :) Nie martw sie na zapas!

reklama
Tylko właśnie ja czuję tylko jeden, ten lewy :/

Zdrówka dla siostry i dzidzi😘
Niedługo nasza kolej :)
Ona też na początku czuła 1 jajnik ten z którego była owulacja , a później na zmiane ją bolały no i dochodził ból jak na @ bo nie planowała 3 dziecka i ciągle myślała, że dostanie za chwilę @ 😁
Dziękuję w jej imieniu😘
Mam nadzieję, że niedługo 😁

No proszę już nowa grupa🤗 kobietki tak ogólnie chce zajsc w przyszłym roku na wiosnę w ciaze:) generalnie mam pcos i lekarka mi mówiła na wczorajszej wizycie abym przestała brać duphaston, bo to sztuczny okres I mi nie pomoże jest to zbędne dopiero na wiosnę jak będę się starać mam przyjść na symulacje. Ale tutaj parę dziewczyn też ma pcos i pierw regulują cykle A ja bez duphastpnu nie mam okresu w ogóle. Nie wiem co o tym myśleć czy ta symulacja faktycznie mi pomoże od razu bo mi mówiła że max 2 cykle I będę w ciąży 🤔
Ja tez mam PCOS i tez myślałam ze stymulacja plus zastrzyki na pęknięcie i ciąża musi być a tu nie ma:/ nawet po podwójnej dawce mi nie pękały pecherzyki a jak pękały to tez nic z tego. To jest bardziej skomplikowane niż się wydaje.
Trzymam kciuki żeby u ciebie udało się od razu. Ja skończyłam na laparo i zabiegu i teraz jestem pierwszy cykl po. Właśnie dziś mam płodny śluz i będziemy z mężem wieczorem działać ^^ Zobaczymy co z tego wyjdzie...

No właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie 🤔
Jeszcze nie wszystko stracone. Dziewczyny czasem maja nawet skąpe okresy a są w ciąży wiec bez paniki. Najlepiej zbadać betę i sprawdzic przyrost :) ja przy biochemicznej byłam zalewana krwią dosłownie i to nie jeden czy dwa dni ale conajmniej 4 albo 5. Plus skurcze i inne atrakcje.

Ja najpierw wyspałam trochę proszku i na to siusiu i zaczęło od razu się pienic [emoji23]
Choć ja nie wiem w co wierzyć 3 testy pozytywne A 3 negatywne wszystkie o tej samej czułości. Więc czy się sprawdza nie mam pojęcia okaże się za około 2- 5 dni
Jak to się robi ? Najpierw siusiu do naczynia i wsypuję się proszek? Czy najpierw proszek i wlewa się siuski?

Ja najpierw wyspałam trochę proszku i na to siusiu i zaczęło od razu się pienic [emoji23]
Choć ja nie wiem w co wierzyć 3 testy pozytywne A 3 negatywne wszystkie o tej samej czułości. Więc czy się sprawdza nie mam pojęcia okaże się za około 2- 5 dni
Ja też tak miałam z tym że 2 testy negatywne i 3 testy pozytywne. Okazało się że te 2 testy zrobiłam za wcześnie bo ciąża aż o 4tyg młodsza i skończyło się tak jak się skończyło. A te 3 pozytywne były te same czy innej firmy a tej samej czułości?

Cześć i czołem!
Co nowego dziewczyny? U mnie dziś 15 dc czuje jajnik lewy tak delikatnie, całe szczęście nie boli jak osttanio, produkcja pełną parą 😁😁

Mój mąż wymyślił, że zrobimy chrzciny na ślubie i będzie z głowy więc mówię do niego, że najpierw muszę zajść w ciążę, potem urodzić i dopiero planować, a on mówi, noo dobra, dobra, po prostu już mam plan, 🤣🤣 tak mi się z niego śmiać chciało wczoraj 😁😁

reklama
Do góry