Testu wskazują na pik może on sie utrzymywać dłużej niż jeden dzien, u niektórych jest to kilka godzin, bierz pod uwagę ten pierwszy pozytywnyDziewczyny bo miałam jeszcze ostatnią sztukę testu owulacyjnego i go wykorzystałam ( tak wiem, że robi się tylko do pierwszego pozytywnego ) Myślałam, że już będzie blada kreska a tu taka sama ciemna jak na wczorajszym ( ciemniejsza od kontrolnej) to ile czasu do tej owu mam? Jeszcze od 24 do 48h? Zgłupiałam Pytam bo już trochę zmęczona jestem dzisiaj, ale nie chce też odpuszczać w tak ważnym czasie
reklama
Agnness
Fanka BB :)
Mi
Przy clo pękały nawet jak miały 23/25mm, więc pewnie jak wszystko zależy od organizmuCzasami są 2, 1 na pewno zawsze pęka i ma mniej więcej 21mm/22mm
HeraUnique
Jasne, że tak ale 30mm to już naprawdę spory pęcherzyk. Ja tylko pisałam co można wyczytać w sieci i co mówiła moja ginekologMi
Przy clo pękały nawet jak miały 23/25mm, więc pewnie jak wszystko zależy od organizmu
Gonzi
Nie. Już ze 2,5 roku nie brałam. Ale w marcu poroniłam a teraz od kilku miesięcy znów problemy z zajściem...A nie jesteś przez przypadek zaraz po odstawieniu anty?
Tak więc wyszedł negatywny , widocznie moje pęcherzyki pękną dużo później niż mówił lekarz.Hej Wam ! Jestem po dzisiejszej wizycie u ginekologa. Dziś mój 9 dc , z lametta. Więc sprawdzaliśmy czy są pęcherzyki. Jadąc do kliniki dzisiaj stwierdziłam że chyba nici z tego cyklu stymulowanego bo kłuł mnie jajnik lewy od rana , lewy mam niedrożny to stwierdziłam że i tak się nie uda. A tu na wizycie USG pokazało dwa pęcherzyki w prawym jajniku jeden ma 19 mm, drugi 16 mm i że jutro raczej nastąpi owulacja i mam od dziś robić testy owu . Więc o 21 zrobię i Wam pokażę . Tylko dziwne bo mi się jeszcze nawet śluz nie rozkręcił po miesiączce. Narazie jest woda ( w owulke mam białko jajka kurzego)
HeraUnique
Spokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mm moje pękają przy ok 21mmTak więc wyszedł negatywny , widocznie moje pęcherzyki pękną dużo później niż mówił lekarz.
Zastanawiam się czy dzisiaj zacząć bobosexy czy nie za wcześnieSpokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mm moje pękają przy ok 21mm
A wiesz może jak rosną na dobę pęcherzyki ? Czy to indywidualnie ?Spokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mm moje pękają przy ok 21mm
HeraUnique
Możesz zacząć nie skupiaj się na samych dniach płodnych bo stracisz fun z seksuZastanawiam się czy dzisiaj zacząć bobosexy czy nie za wcześnie
Ogólnie mówi się, że 2mm na dobę, ale pewnie jak ze wszystkim zależy od kobiety I przede wszystkim od kobiety zależy jak duży rośnie żeby pęknąćA wiesz może jak rosną na dobę pęcherzyki ? Czy to indywidualnie ?
reklama
Dzięki za doedukowanie a sexy zacznę tylko żebym później miała za trzy dni siły jeśli się okaże owu bo ja wrażliwaMożesz zacząć nie skupiaj się na samych dniach płodnych bo stracisz fun z seksu
Ogólnie mówi się, że 2mm na dobę, ale pewnie jak ze wszystkim zależy od kobiety I przede wszystkim od kobiety zależy jak duży rośnie żeby pęknąć