Może pojedź na IP? Jak dobrze wyczytałam pozytywny test ciążowy A potem te plamienia? U mnie 2 pierwsze dni brązowych plamien A na 3 już krew, to wtedy poronienie już się zaczęło wg lekarza na IP, w 1 dniu plamien dostalam luteine i duphaston ale już było za późno jak się potem okazałoNo właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie ☹
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Spokojnie to wcale nie musi zwoastowac najgorszego!!! Zupełnie się z tym nie zgadzam! Odpoczywaj i idź w poniedziałek do lekarza. Znam wiele kobiet które krwawiły w ciąży i mają zdrowe dzieci. Bądź dobrej myśliNo właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie [emoji848][emoji852]
EDIT: jak chcesz to jedz na IP. Ja bym nie jechała, ale to ja... Jak ma sie coś wydarzyć to się wydarzy, nieważne czy w domu czy w szpitalu.
karmelek94
Zaciekawiona BB
Justi1234
Mi się sprawdziło, ale mojej mamie i siostrze nie. Ale też ciekawi mnie czy Wam się sprawdziłoDziewczyny wierzycie w ten chiński kalendarz płci? Mi w sumie się 2x spełniło
Mooni89
Mi dzisiaj ani rano ani wieczorem się wogole nie pienilo, coś w tym pewnie jest ale może po terminie @ jak się jest w ciąży.Ja sobie dziś zrobiłam taki test ale z proszku do pieczenia [emoji23] i oto efekt [emoji23]Zobacz załącznik 1154099
Mooni89
Mi też dwa razy się spelniloDziewczyny wierzycie w ten chiński kalendarz płci? Mi w sumie się 2x spełniło
bleucoco
Jeśli żywoczerwona krew a nie brązowa to to krwawienie a nie plamienie. Dlaczego nie powtórzysz testu albo nie zrobisz bety skoro masz taką sytuację wątpliwą jak teraz piszesz?No właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie ☹
bleucoco
Duphaston niestety nie utrzyma ciąży, która jest nieprawidłowa jakkolwiek by to brutalnie nie brzmiało. Jeśli zarodek był wadliwy to organizm i tak go usunie i tak to właśnie bywa najczęściej w tak wczesnych ciążach Duphaston w takiej sytuacji to placebo. Nie masz co się obwiniać kochana, że było „za późno”...Może pojedź na IP? Jak dobrze wyczytałam pozytywny test ciążowy A potem te plamienia? U mnie 2 pierwsze dni brązowych plamien A na 3 już krew, to wtedy poronienie już się zaczęło wg lekarza na IP, w 1 dniu plamien dostalam luteine i duphaston ale już było za późno jak się potem okazało
bleucoco
U nas się sprawdziło Dla jaj z następnym dzieckiem będę na niego patrzeć hahaMi też dwa razy się spelnilo
reklama
bleucoco
Ja uważam, że lepiej jest zrobić badanie betaHCG we własnym zakresie, powtórzyć po 48h i będzie wiadomo czy ciąża rozwija się prawidłowo. Czy na IP jest sens jechać? Zależy na kogo się trafi Ale najpierw było napisane, że przyszła normalna @ i normalne krwawienie, a nie plamienia lub kilka kropel krwi. A potem,’że to jednak plamienie. Więc ja już sama nie jestem pewna, no bo plamienie od krwi łatwi rozróżnić. Wg mnie jest to podstawa żeby sprawdzić betaHCG we krwi czy to nie była biochemiczna no i iść normalnie do ginekologa Może progesteron jest za niski skoro to jednak nie krew tylko brązowe plamienie? Nie siedziałabym bezczynnie w domu.Spokojnie to wcale nie musi zwoastowac najgorszego!!! Zupełnie się z tym nie zgadzam! Odpoczywaj i idź w poniedziałek do lekarza. Znam wiele kobiet które krwawiły w ciąży i mają zdrowe dzieci. Bądź dobrej myśli
EDIT: jak chcesz to jedz na IP. Ja bym nie jechała, ale to ja... Jak ma sie coś wydarzyć to się wydarzy, nieważne czy w domu czy w szpitalu.