reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

3 cykl, chociaż od około roku temat stran się u nas przewijał, dlatego czuje czasami jakby to już trwało i trwało 😅
Ja miałam podobnie od początku tego roku mówimy o dziecku, ale chcieliśmy podejść do tematu odpowiedzialnie i najpierw zbadać się wzdłuż i wszerz 😉 porobić badania, brać suplementy, wyleczyć zęby etc. Obecnie to jest Nasz 4 cykl starań 😉

reklama
Teoretycznie najlepiej co 2 dzień. U nas było codziennie, czasem się zdarzyło 2 razy może 3. Nie wiem, z którego razu udało się trafić 😆 U nas po prostu to nie zaszkodziło.
To też dużo zależy od plemników tak mi się wydaje, bo jeśli są zdrowe, wytrzymałe i ruchliwe to im to nie zaszkodzi, przecież spermatogeneza trwa 72dni

Ja muszę już jakoś na poważnie wrzucić na luz. Przestać liczyć na każdy cykl bo tak się nie da żyć, prędzej się wykończe. Przecież to jest normalne, że różne rzeczy się mogą i będą dziać, które zakłócą albo uniemożliwią starania. I na to nie mamy wpływu.[emoji2370]
Proszę walnijcie mnie czym ciężkim w łeb żebym się ogarnęła [emoji2358]

reklama
Do góry