reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja po clo ok. Endo super, pęcherzyki pękają 🤷‍♀️ ale biorę wiesiołek bo ja mam ogólnie suchote 🥴 kochamy się jak wyjdzie 😅 co 2 dni, lub codziennie, jak się trafi 😏 ja mam 26 dniowe cykle 😁 ale ten mam super dziwny. Mierze temp od ponad roku i moja temp w 1 fazie zawsze od 36,5/36,6 a 2 faza 36,8. W poprzednim cyklu wyższe utrzymały mi się do 8dc, a w tym cyklu spadły 1 dnia @,i wróciły na wyższe. Jestem już 19dc I nadal na wyższych z poprzedniego cyklu 🤷‍♀️ więc albo mi się cykl wydłuży albo jest stracony 🤷‍♀️
Ja Twoj robił badania nasienia I tez wszystko gra? Może za często się bzykacie 🤣 podobno to też może być problem 😄

reklama
Ja Twoj robił badania nasienia I tez wszystko gra? Może za często się bzykacie 🤣 podobno to też może być problem 😄
U niego też wszystko ok. Teraz zaczęłam go dodatkowo faszerować fertilman-em plus i korzeniem maca, bo nie zaszkodzi 😅 miałam kilka cykli, że co 2 dni bo gin tak kazał I też nic, więc wiesz 😉 staram się nie skupiać co jeszcze może być nie tak. Po prostu daje sobie czas do 32 urodzin. A później zrobię pełną diagnostykę i będę podejmować decyzje. Też nie chce odrazu wszystkich opcji wykorzystać bo co mi zostanie na później 🤷‍♀️ narazie cieszymy się sobą 😉

U niego też wszystko ok. Teraz zaczęłam go dodatkowo faszerować fertilman-em plus i korzeniem maca, bo nie zaszkodzi 😅 miałam kilka cykli, że co 2 dni bo gin tak kazał I też nic, więc wiesz 😉 staram się nie skupiać co jeszcze może być nie tak. Po prostu daje sobie czas do 32 urodzin. A później zrobię pełną diagnostykę i będę podejmować decyzje. Też nie chce odrazu wszystkich opcji wykorzystać bo co mi zostanie na później 🤷‍♀️ narazie cieszymy się sobą 😉
Mam nadzieję że wszystko będzie ok. 😘 Ja z kolei póki co to daje sobie czas do 35 urodzin a potem jakas antykoncepcja. Moja cora bedzie już w wieku dojrzewania, chłopaki I te sprawy. Mój chłop będzie po 40stce...

To Wy 2 tak naskakujecie. Myślisz, że się ciebie boję? Kim ty do cholerny jasnej jesteś, żeby pisać takie teksty w moja stronę?
Śmiech na sali xD
Ty hamuj bo to że się nie udzielam nie znaczy że nie czytam. Nawet nie skomentowałam twojego żadnego z dzisiaj posta więc spier..... stąd. Twoje miejsce to teraz wątek lipcowych mam. I zjedz ze mnie bo dopiero mogę gownoburze zrobić jak ci tego brakuje. Wątek staraczki nie jest dla takich osób jak ty więc goń się stąd.

Mam nadzieję że wszystko będzie ok. 😘 Ja z kolei póki co to daje sobie czas do 35 urodzin a potem jakas antykoncepcja. Moja cora bedzie już w wieku dojrzewania, chłopaki I te sprawy. Mój chłop będzie po 40stce...
Wszystko się może zdarzyć 😉 moje 2 ciocie wpadły dość późno więc wiesz 😁 dziękuję, też mam taką nadzieję 😊 i Tobie życzę 2 kreseczek ❤️

reklama
Ty naprawdę masz coś z głową, patrz jak się zachowujesz.
I widzisz nawet o Tobie nie wspomniałam, a Ty już wiesz o kogo chodzi, więc jednak naskakujesz.
Teksty niczym z podstawowki, po co zaczepiasz? Po co piszesz w moja stronę?
Będę tu siedziała, bo chce, bo mam do tego prawo, a jakąś randomowa osoba njie będzie mi pisać co mam robić.
I nie będziesz mieć tu wlasnych zasad, nie będziesz mówiła co mają robić.
Ty hamuj bo to że się nie udzielam nie znaczy że nie czytam. Nawet nie skomentowałam twojego żadnego z dzisiaj posta więc spier..... stąd. Twoje miejsce to teraz wątek lipcowych mam. I zjedz ze mnie bo dopiero mogę gownoburze zrobić jak ci tego brakuje. Wątek staraczki nie jest dla takich osób jak ty więc goń się stąd.

Do góry