Gryfin
Fanka BB :)
Lecę po popcorn co tutaj się odwala to ja nie mam pytańCo tu się Ty naprawdę masz parcie na gównoburze opanuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecę po popcorn co tutaj się odwala to ja nie mam pytańCo tu się Ty naprawdę masz parcie na gównoburze opanuj się
A ja do Ciebie pisałam?
Ja 26.11 jestem w trakcie produkcjiJa to mam termin dopiero na 18 listopada, także jeszcze sporo czasu
Zacytowałaś mój tekst
Ty masz jakieś omamyZacytowałaś mój tekst
Ja już jem[emoji85] do boju nasze wredne dziewczyny[emoji173][emoji1320][emoji1787]Lecę po popcorn co tutaj się odwala to ja nie mam pytań [emoji28][emoji2356]
napisałaś że 2 naskakujemy z @HeraUnique. Wypierd..... stąd powiedziałam. Przychodzisz robisz gownoburze a później idzie na nas dwie. Jesteś tak tempa że aż mi ciebie żal. Nie masz swojego życia męża dzieci w domu? Mamuski na lipcowych cię olewają to przychodzisz tutaj. I ten tekst "oj pomyliłam wątki". Ja ciebie zaraz mogę pomylić.Ty naprawdę masz coś z głową, patrz jak się zachowujesz.
I widzisz nawet o Tobie nie wspomniałam, a Ty już wiesz o kogo chodzi, więc jednak naskakujesz.
Teksty niczym z podstawowki, po co zaczepiasz? Po co piszesz w moja stronę?
Będę tu siedziała, bo chce, bo mam do tego prawo, a jakąś randomowa osoba njie będzie mi pisać co mam robić.
I nie będziesz mieć tu wlasnych zasad, nie będziesz mówiła co mają robić.
Ja już jem[emoji85] do boju nasze wredne dziewczyny[emoji173][emoji1320][emoji1787]
Ja tam już nie dam się sprowokować... Ale no tu już jest szukanie kłótni na siłę chyba, że naprawdę ma kilka kont i już sama nie wie z jakiego pisze peaceJa już jem[emoji85] do boju nasze wredne dziewczyny[emoji173][emoji1320][emoji1787]
Przepraszam ale padlam na łopatki [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] tekst roku[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]napisałaś że 2 naskakujemy z @HeraUnique. Wypierd..... stąd powiedziałam. Przychodzisz robisz gownoburze a później idzie na nas dwie. Jesteś tak tempa że aż mi ciebie żal. Nie masz swojego życia męża dzieci w domu? Mamuski na lipcowych cię olewają to przychodzisz tutaj. I ten tekst "oj pomyliłam wątki". Ja ciebie zaraz mogę pomylić.