reklama
K
Katijah
Gość
No co tyJaja sobie robisz nie?
Ale my dopiero niecały rok że sobą więc wiesz
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja sobie chyba już odpuszczę w tym cyklu zobaczę jak jutro z temp ale sądzę, że pozostała sama przyjemność już tylko z próbDziewczyny chyba faktycznie owu przesunięta, bo dopiero teraz tsunami płodnego śluzu nastąpiło wczoraj już odpuściliśmy starania, ale dzisiaj działamy dalej
Gryfin
Aaaa to inna bajka to korzystajcie ile siłNo co ty
HeraUnique
Aaaa no to ja w 1 roku z moim M... Uuuuuu człowiek był młody i bardzo spragnionyNo co ty
E
Em82
Gość
Zazdro[emoji173][emoji173][emoji173]No co ty
Ale my dopiero niecały rok że sobą więc wiesz [emoji39][emoji39][emoji39]
AniaL92
A tak z ciekawości zapytam, choć wiem że to nie ma reguły każda kobietka ma inaczej ale kiedy mniej więcej wychodzi Ci pozytywny test owu, w jakim dniu cyklu?Ja miewam podobnie cykle ok. 29 dni i pierwszy raz zaczęłam testować już od 8dc, ale teraz będę od 10dc. I ostatni cykl tez mi się wydłużył do 36 dni [emoji23] jesteś moja bliźniaczka [emoji16][emoji16]
Gryfin
Oj tak, pamiętam kiedyś nasz rekordowy dzień i teraz możecie wierzyć lub nie, ale było to 9 razy w ciągu całego dnia nigdy więcej już nic takiego nie miało miejscaAaaa no to ja w 1 roku z moim M... Uuuuuu człowiek był młody i bardzo spragniony
coca
A tak z ciekawości zapytam, choć wiem że to nie ma reguły każda kobietka ma inaczej ale kiedy mniej więcej wychodzi Ci pozytywny test owu, w jakim dniu cyklu?
W tym przesuniętym 23dc. Wcześniej 16dc. Faza lutealna wychodzi mi 12-13 dni [emoji39]
reklama
coca
Ja sobie chyba już odpuszczę w tym cyklu [emoji3166] zobaczę jak jutro z temp ale sądzę, że pozostała sama przyjemność już tylko z prób [emoji23][emoji16][emoji57]
Ciekawa jestem co to się podziało [emoji848]