reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja tutaj kiedyś też wrzuciłam testy ciążowe dodatnie i dostalam pocisk... Ja Wam życzę jak najlepiej ale macie bardzo złe podejście do tego wszystkiego. Dużo dziewczyn wypowiadało się o wątku staraczkowym i są same negatywy.
Bo Ty wlazłaś z tak zwanego buta 😏 ani cześć ani nic, tylko roześmiana ze 3 miesiące nie masz okresu i test ciążowy wyszedł Ci pozytywny 🤦‍♀️

reklama
Ja tutaj kiedyś też wrzuciłam testy ciążowe dodatnie i dostalam pocisk... Ja Wam życzę jak najlepiej ale macie bardzo złe podejście do tego wszystkiego. Dużo dziewczyn wypowiadało się o wątku staraczkowym i są same negatywy.

Jezu nie mam siły. To nie wchodzić, nie czytać. Proste. Jak mi się nie podoba gdzieś to nie biorę w tym udziału. Czytałam na innych wątkach dużo gorsze sytuacje, nawet wyzwiska, a jakoś się o tym nie piszczy nigdzie [emoji2368] podoba mi się na listopadowych póki co to tam jestem i się udzielam, mam nadzieje, ze przyjdzie mi testować i będę mogła się tam podzielić wynikiem, ale jak przestanie być miło to po prostu opuszczę grono. Tak to już bywa z forami i grupami dyskusyjnymi, ze zbiór ludzi jest duży i rożny. Nie każdemu podejdzie czyjeś poczucie humoru, podejście, sposób wypowiedzi. Nikt tu nikomu nigdy zle nie życzył i wszyscy się w staraniach wspierają.

I vice versa [emoji6] nawet jak różnią nas podejścia do sprawy, to na szczęście jeszcze nikt mi nie pojechał za moje ani nie obraził się, jak wyraziłam swoją, odmienna opinie [emoji6]
Ja wertuje swoje posty i szukam gdzie i jak, kogo obraziłam, gdzie pisałam nieprzyjemnie, albo jak jadę po dziewczynach, które tu piszą. 🧐🧐

No ja tak myślę zaczoc testować od 10dc. Z reguły mam cykle 28/30. Choć teraz cykl mi brykną na 35. Myślę że od tego dnia mogę spokojnie zacząć i będę obserwować co się dzieje

Ja miewam podobnie cykle ok. 29 dni i pierwszy raz zaczęłam testować już od 8dc, ale teraz będę od 10dc. I ostatni cykl tez mi się wydłużył do 36 dni [emoji23] jesteś moja bliźniaczka [emoji16][emoji16]

Myślę że na początek od 10dc będzie idealnie, później im bliżej owu możesz robić dwa razy dziennie, tylko pamiętaj nie z porannego moczu 😉
Dzięki, tak kilkanaście postów temu dziewczyny mi właśnie pisały mniej więcej jak to powinno się robić. Wrócę sobie do tych wpisów i sobie zanotuje co i jak. 😉
A w sumie mam takie pytanie naprzód 😁
Przyjmijmy ze będę miała już pozytywny test owu. to starania też odbyć w ten dzień? Czy lepiej na drugi od testu pozytywnego. Przytulanki będą oczywiście i wcześniej nie to żeby tylko wtedy gdy test będzie pozytywny ale czy postarać się bardziej w ten dzień? Mam nadzieję że zrozumiale napisałam 😅

Dzięki, tak kilkanaście postów temu dziewczyny mi właśnie pisały mniej więcej jak to powinno się robić. Wrócę sobie do tych wpisów i sobie zanotuje co i jak. 😉
A w sumie mam takie pytanie naprzód 😁
Przyjmijmy ze będę miała już pozytywny test owu. to starania też odbyć w ten dzień? Czy lepiej na drugi od testu pozytywnego. Przytulanki będą oczywiście i wcześniej nie to żeby tylko wtedy gdy test będzie pozytywny ale czy postarać się bardziej w ten dzień? Mam nadzieję że zrozumiale napisałam 😅
A co szkodzi w ten dzień i w następny i w następny 😁😁

reklama
Nie wertuj, po prostu odpuść. To już do niczego nie prowadzi [emoji6] się dziwisz ze Ci temperatura nie spada [emoji16][emoji16][emoji3590]
Ee może być 😂 trochę ciśnieniowych momentów miałam w tym cyklu 🤣 jak jutro nie skoczy to chyba pójdę na jakieś forum narodowców, żeby mi skoczyła temp wyżej 🤣

Do góry