reklama
Mam dupka w domu tylko nie wiem czy moge go wziąść i jak to braćA badalas progesteron przy becie? Ja bym na Twoim miejscu spróbowała IP. Może Ci przepiszą
agula301
Fanka BB :)
Haha tak jak mówisz, grill i imprezka załatwiona, jaką oszczędność kasy patrząc na te kinderplanety, czy urodziny w parkach trampolin ja jestem ze stycznia, więc zawsze trzeba było w domu robić urodziny a jeszcze teraz patrzyłam w kalendarz i jak mi się nic nie przestawi to następna owu będę miała dzień po pierwszej rocznicy ślubu więc może to będzie ta magiczna dataNa urodzinki grilla rypniesz na balkonie ja jestem z mają ale z końca❤ wogole u nas maj i czerwiec oblegany w rodzincekasy braknie
bleucoco
Szyjka może się podnieść po zapłodnieniu dosyć szybko (choć nie musi), ale betaHCG może być jeszcze za niskieZ tą szyjką to u mnie w tym cyklu jest tak, że po owu była nisko i twarda, a wczoraj macam a ona wyżej i bardziej miękka i mówię, może coś zaskoczyło? Ale zrobiłam rano test i bielszy nie będzie
bleucoco
Ja niestety nic nie widzęDziewczyny, kilka dni temu pisałam już, że świruję w tym cyklu i robię od kilku dni codziennie testy nawet jeśli nadal jest przed @. Dzisiaj testowałam nowe testy z allegro, teoretycznie jutro @, a test wygląda tak:
Pytanie czy to fabryczna, czy mózg mnie oszukuje.
Widzicie coś?
bleucoco
A Ty miałaś test pozytywny i potem przyszło krwawienie tak? Czy normalnie dostałaś @?Mam dupka w domu tylko nie wiem czy moge go wziąść i jak to brać
agula301
O myślałam, że szyjka się zmienia dopiero jak jest jakiś poziom bety co nie zmienia faktu, że ten cykl spisałam już na straty, bo mnie boli już brzuch typowo na @ więc pewnie we wtorek przylezieSzyjka może się podnieść po zapłodnieniu dosyć szybko (choć nie musi), ale betaHCG może być jeszcze za niskie
magdula36
Jeśli chodzi o częstotliwość "działań" to u nas akurat jak było co drugi dzień to nic nie wyszło, a jak było codziennie w okolicach owulacji to zaskoczyło
A u mnie lekka załamka, bo z wakacyjnego wyjazdu raczej nic nie wyjdzie, ale są tego plusy - już w tym cyklu mogę mieć monitoring i możemy się na spokojnie starać
A u mnie lekka załamka, bo z wakacyjnego wyjazdu raczej nic nie wyjdzie, ale są tego plusy - już w tym cyklu mogę mieć monitoring i możemy się na spokojnie starać
reklama
Test pozytywny i dopiero krwawienieA Ty miałaś test pozytywny i potem przyszło krwawienie tak? Czy normalnie dostałaś @?