reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak wiem...i cały czas tak właśnie jest, ale te dni około owulacji to się martwię bardzo, żeby plemniki wytrzymały, przeżyły i żeby udało Nam się wstrzelić..
Mam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]

Nie ma reguły [emoji2368] mówi się ze plemniki są najsilniejsze jak są stosunki co 2-3 dni, ale nie zliczysz dziewczyn, które to stosowały i nie zaszły w ciąże, tak samo jak i tych którym się udało. Tak samo z seksem codziennie. Kochajcie się kiedy macie ochote [emoji2368]
No prawda. Tylko to ta ochota wypada wtedy kiedy nie trzeba 🤷‍♀️😅

Sorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia

Mnie kłują i przed, i w trakcie, czasem sporadycznie po [emoji2368] ale te kłucie w trakcie jest nie do pomylenia [emoji1787]

Mam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]
Hehe apropo tego seksiku codziennie to wpadłam na taką myśl ostatnio ... 😅 że jak już nie dajesz rady , bo to już któryś dzień z kolei , to nakrecasz mezusia grą wstępna tak długo że on już nie może wytrzymać i wtedy seksik trwa krótko.. no wiecie 🤣🤣🤣😅

reklama
Niestety życie czasem Nasze plany gwałtownie weryfikuje [emoji28][emoji2356] coś mi strzeliło w plecach dzisiaj i nawet jakbym chciała może być ciężko, za to mój mąż ma dziś rewolucję żołądkową [emoji849]

Bywa [emoji2368] my tez mieliśmy kontuzje jajek 2 cykle temu i trudno [emoji2368] kochaliśmy się jak już było ok, a ze dzieci z tego nie będzie to już inna sprawa. Seks to nie tylko do robienia dzieci jest [emoji6]

Do góry