Tez się zawsze nad tym zastanawiałam i wtedy zakupiłam testy owuSorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Też mnie w sumie to zastanawiaSorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia
coca
Tak wiem...i cały czas tak właśnie jest, ale te dni około owulacji to się martwię bardzo, żeby plemniki wytrzymały, przeżyły i żeby udało Nam się wstrzelić..
To uprawiacie seks wtedy codziennie [emoji16]
E
Em82
Gość
Mam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]Tak wiem...i cały czas tak właśnie jest, ale te dni około owulacji to się martwię bardzo, żeby plemniki wytrzymały, przeżyły i żeby udało Nam się wstrzelić..
No prawda. Tylko to ta ochota wypada wtedy kiedy nie trzebaNie ma reguły [emoji2368] mówi się ze plemniki są najsilniejsze jak są stosunki co 2-3 dni, ale nie zliczysz dziewczyn, które to stosowały i nie zaszły w ciąże, tak samo jak i tych którym się udało. Tak samo z seksem codziennie. Kochajcie się kiedy macie ochote [emoji2368]
coca
Sorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia
Mnie kłują i przed, i w trakcie, czasem sporadycznie po [emoji2368] ale te kłucie w trakcie jest nie do pomylenia [emoji1787]
coca
No prawda. Tylko to ta ochota wypada wtedy kiedy nie trzeba [emoji2368][emoji28]
Trzeba uprawiać seks cały cykl a nie tylko w dni płodne [emoji2368]
Gryfin
Niestety życie czasem Nasze plany gwałtownie weryfikuje coś mi strzeliło w plecach dzisiaj i nawet jakbym chciała może być ciężko, za to mój mąż ma dziś rewolucję żołądkowąTo uprawiacie seks wtedy codziennie [emoji16]
Hehe apropo tego seksiku codziennie to wpadłam na taką myśl ostatnio ... że jak już nie dajesz rady , bo to już któryś dzień z kolei , to nakrecasz mezusia grą wstępna tak długo że on już nie może wytrzymać i wtedy seksik trwa krótko.. no wiecieMam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]
reklama
coca
Niestety życie czasem Nasze plany gwałtownie weryfikuje [emoji28][emoji2356] coś mi strzeliło w plecach dzisiaj i nawet jakbym chciała może być ciężko, za to mój mąż ma dziś rewolucję żołądkową [emoji849]
Bywa [emoji2368] my tez mieliśmy kontuzje jajek 2 cykle temu i trudno [emoji2368] kochaliśmy się jak już było ok, a ze dzieci z tego nie będzie to już inna sprawa. Seks to nie tylko do robienia dzieci jest [emoji6]