reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak wiem...i cały czas tak właśnie jest, ale te dni około owulacji to się martwię bardzo, żeby plemniki wytrzymały, przeżyły i żeby udało Nam się wstrzelić..
Mam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]

Nie ma reguły [emoji2368] mówi się ze plemniki są najsilniejsze jak są stosunki co 2-3 dni, ale nie zliczysz dziewczyn, które to stosowały i nie zaszły w ciąże, tak samo jak i tych którym się udało. Tak samo z seksem codziennie. Kochajcie się kiedy macie ochote [emoji2368]
No prawda. Tylko to ta ochota wypada wtedy kiedy nie trzeba 🤷‍♀️😅

Sorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia

Mnie kłują i przed, i w trakcie, czasem sporadycznie po [emoji2368] ale te kłucie w trakcie jest nie do pomylenia [emoji1787]

Mam dokładnie to samo. Też się tak boje. A w dodatku ja już tak nie wyrabiam codziennie[emoji28] Muszę odpocząć[emoji28] tylko boję się, że przegapimy najlepszy moment [emoji85]
Hehe apropo tego seksiku codziennie to wpadłam na taką myśl ostatnio ... 😅 że jak już nie dajesz rady , bo to już któryś dzień z kolei , to nakrecasz mezusia grą wstępna tak długo że on już nie może wytrzymać i wtedy seksik trwa krótko.. no wiecie 🤣🤣🤣😅

reklama
Niestety życie czasem Nasze plany gwałtownie weryfikuje [emoji28][emoji2356] coś mi strzeliło w plecach dzisiaj i nawet jakbym chciała może być ciężko, za to mój mąż ma dziś rewolucję żołądkową [emoji849]

Bywa [emoji2368] my tez mieliśmy kontuzje jajek 2 cykle temu i trudno [emoji2368] kochaliśmy się jak już było ok, a ze dzieci z tego nie będzie to już inna sprawa. Seks to nie tylko do robienia dzieci jest [emoji6]

Do góry