reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zobacz załącznik 1195608
A ja dorzucam swój dla popatrzenia [emoji846]

To ja dorzucę jeszcze resztę swoją z przegapionym pikiem wieczorem 22dc [emoji23]
IMG_3585.png

reklama
Hej dziewczyny :-) ja czwarty dzień z lametta. Jeszcze dwa dni brania jej a 4.11 idę do ginka zobaczyć jak pęcherzyki . Będzie to wtedy mój 9 dc. Ciekawe czy coś zobaczy . Ale czuję że owulacja też znowu będzie późno jak w poprzednim opóźnionym cyklu (zwykle 29-30 dni a dostałam 33dc)

Tak, może tak być że był już pik i owu jest albo teraz albo będzie lada chwila. A czujesz coś? Któryś jajnik Cię boli?
Tak parę razy mnie ukuły dzisiaj...wczoraj były przytulanki, to może dzisiaj przerwa i jutro znowu czy może być za mało? Co myślicie? Pogubiłam się już w tym cyklu...chcialabym żeby zaskoczyło 😔

Tak parę razy mnie ukuły dzisiaj...wczoraj były przytulanki, to może dzisiaj przerwa i jutro znowu czy może być za mało? Co myślicie? Pogubiłam się już w tym cyklu...chcialabym żeby zaskoczyło 😔
Słyszałam, że najlepiej co 2-3dni,zeby plemniki zdążyły się zregenerować, ale z kolei niektóre dziewczyny są zdania, żeby codziennie. Także podpinam się pod pytanie 🤔

Słyszałam, że najlepiej co 2-3dni,zeby plemniki zdążyły się zregenerować, ale z kolei niektóre dziewczyny są zdania, żeby codziennie. Także podpinam się pod pytanie 🤔
Ja w cyklu w którym się udało kochaliśmy się z M trzy dni pod rząd. Wychodziło mi że było to dwa dni przed owu i w dzień owu. Tyle że to była ciąża biochemiczna.

Słyszałam, że najlepiej co 2-3dni,zeby plemniki zdążyły się zregenerować, ale z kolei niektóre dziewczyny są zdania, żeby codziennie. Także podpinam się pod pytanie [emoji848]

Nie ma reguły [emoji2368] mówi się ze plemniki są najsilniejsze jak są stosunki co 2-3 dni, ale nie zliczysz dziewczyn, które to stosowały i nie zaszły w ciąże, tak samo jak i tych którym się udało. Tak samo z seksem codziennie. Kochajcie się kiedy macie ochote [emoji2368]

Tak, może tak być że był już pik i owu jest albo teraz albo będzie lada chwila. A czujesz coś? Któryś jajnik Cię boli?
Sorki, że się wtrącę propo jajników. Jak wczoraj i dziś kłuje mnie prawy jajnik i czasami lewy, tak na przemian. Tzn, że dopiero dochodzi do owulacji czy, że już jest, czy może dziś kłuję, bo już po? Tak mi terwz dało do myślenia

reklama
Nie ma reguły [emoji2368] mówi się ze plemniki są najsilniejsze jak są stosunki co 2-3 dni, ale nie zliczysz dziewczyn, które to stosowały i nie zaszły w ciąże, tak samo jak i tych którym się udało. Tak samo z seksem codziennie. Kochajcie się kiedy macie ochote [emoji2368]
Tak wiem...i cały czas tak właśnie jest, ale te dni około owulacji to się martwię bardzo, żeby plemniki wytrzymały, przeżyły i żeby udało Nam się wstrzelić..

Do góry