reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć 😔
Czekaj i cierpliwie testuj 🙃. U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować 🙂. Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy 😏

reklama
Czekaj i cierpliwie testuj 🙃. U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować 🙂. Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy 😏
Dzięki za odpowiedź, być może faktycznie mi się wydłużył 😉

No właśnie nie wiem... Te dwa pierwsze są z wczoraj, kolejne dwa z dzisiaj [emoji19] czy wczoraj ten drugi to już pozytyw skoro dzisiaj już nie ciemnieją? Co myślicie? Zobacz załącznik 1195587

Poziom LH może nieznacznie się wahać w trakcie cyklu, ja tez miałam w ubiegłym raz więcej raz mniej. Nie będziesz miała wątpliwości jak porządnie ściemnieje [emoji4] tu masz mój początek [emoji116]
IMG_3584.png

14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć 😔
Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny

Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny

Ja miałam teraz cykl 36 dni a zwykle koło 29-30 [emoji1787] testy owulacyjne mogą nie wychodzić pozytywne, mimo, ze do owulacji dochodzi. Niektórym dziewczynom nigdy nie wychodzą pozytywne a owulacje maja [emoji2368]

reklama
Do góry