Czekaj i cierpliwie testuj . U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować . Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedź, być może faktycznie mi się wydłużyłCzekaj i cierpliwie testuj . U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować . Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy
E
Em82
Gość
U mnie też wciąż nie ciemnieje[emoji2370] znów będzie jakiś dłuższy cykl[emoji2358]
P
Paula33.
Gość
Też już bym chciała testować a tu trzeba czekać jeszcze cały tydzień
coca
No właśnie nie wiem... Te dwa pierwsze są z wczoraj, kolejne dwa z dzisiaj [emoji19] czy wczoraj ten drugi to już pozytyw skoro dzisiaj już nie ciemnieją? Co myślicie? Zobacz załącznik 1195587
Poziom LH może nieznacznie się wahać w trakcie cyklu, ja tez miałam w ubiegłym raz więcej raz mniej. Nie będziesz miała wątpliwości jak porządnie ściemnieje [emoji4] tu masz mój początek [emoji116]
coca
Też już bym chciała testować a tu trzeba czekać jeszcze cały tydzień [emoji2957]
Ja tak samo [emoji24][emoji1787]
Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć
E
Em82
Gość
Zwariuje z tymi testami. Nie wiem kiedy ta owu bedzie[emoji2370][emoji85]Dzięki za odpowiedź, być może faktycznie mi się wydłużył [emoji6]
coca
Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny
Ja miałam teraz cykl 36 dni a zwykle koło 29-30 [emoji1787] testy owulacyjne mogą nie wychodzić pozytywne, mimo, ze do owulacji dochodzi. Niektórym dziewczynom nigdy nie wychodzą pozytywne a owulacje maja [emoji2368]
reklama
Poziom LH może nieznacznie się wahać w trakcie cyklu, ja tez miałam w ubiegłym raz więcej raz mniej. Nie będziesz miała wątpliwości jak porządnie ściemnieje [emoji4] tu masz mój początek [emoji116]Zobacz załącznik 1195603
A ja dorzucam swój dla popatrzenia