reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć 😔
Czekaj i cierpliwie testuj 🙃. U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować 🙂. Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy 😏

reklama
Czekaj i cierpliwie testuj 🙃. U mnie np też wychodziły blade, potem jaśniejsza, potem ciemniejsza aż w końcu testowa wyszła trochę ciemniejsza od kontrolnej a też już myślałam, że nici z tego. Robiłam codziennie jeden test o 15-15.30. Wiem, że idzie oszaleć ale nie dajmy się sfiksować 🙂. Może wydłużył Ci się cykl. Stresem nic nie zyskamy 😏
Dzięki za odpowiedź, być może faktycznie mi się wydłużył 😉

No właśnie nie wiem... Te dwa pierwsze są z wczoraj, kolejne dwa z dzisiaj [emoji19] czy wczoraj ten drugi to już pozytyw skoro dzisiaj już nie ciemnieją? Co myślicie? Zobacz załącznik 1195587

Poziom LH może nieznacznie się wahać w trakcie cyklu, ja tez miałam w ubiegłym raz więcej raz mniej. Nie będziesz miała wątpliwości jak porządnie ściemnieje [emoji4] tu masz mój początek [emoji116]
IMG_3584.png

14dc przy cyklach 28 dniowych, to jest mój czwarty cykl starań, ostatnie trzy były jak w zegarku, testy owu wychodziły z kreską ciemniejszą od kontrolnej... Dlatego teraz nie wiem co myśleć 😔
Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny

Ja jeszcze miałam tak, że cykle co 32-34 dni a w tamtym msc bylo 24. Robiłam testy i ani razu nie wyszedl pozytywny, chociaż fakt faktem miałam ciut ciemniejsze testowe niż Twoje. Podejrzewam, że miałam cykl bezowulacyjny

Ja miałam teraz cykl 36 dni a zwykle koło 29-30 [emoji1787] testy owulacyjne mogą nie wychodzić pozytywne, mimo, ze do owulacji dochodzi. Niektórym dziewczynom nigdy nie wychodzą pozytywne a owulacje maja [emoji2368]

reklama
Do góry