reklama
Mystriousmc
Fanka BB :)
O to to! Niech się stara i chcemy widzieć tego efektyI zmotywowało do zmiany gina, z czego się ogromnie cieszę, bo stara mi się pomoc z plamieniami a nie ignoruje sprawę (no i z zajściem w ciąże tez ma zamiar pomoc [emoji1787])
coca
Ta aplikacja jest płatna czy za darmo ? Bo jeszcze jej nie zdążyłam ściągnąć, bo nie testowałam w tym cyklu, a jestem ciekawa, żeby mi przypadkiem z konta służbowego nie ściągnęło kaski.
Darmowa [emoji6]
Sherlook
Ja robię identykoJa robię raz dziennie popołudniu dopóki nie zaczynaja ciemniec. Już wiem, ze ciemnieją na ok 24-48h przed pikiem i wówczas robię 2-3 razy dziennie. Ale niektóre dziewczyny maja z niskiego poziomu nagły skok i od razu spadek. Musicie zobaczyć jak to u was wyglada [emoji3526]
Witam się oficjalnie w 1dc. Jak zawsze pełna nadziei na nowy cykl Wiesiołek plus testy owu plus monitoring plus inofem i zestaw witamin i zobaczymy czy się uda
coca
Ja robię identyko[emoji846][emoji846]
Witam się oficjalnie w 1dc. Jak zawsze pełna nadziei na nowy cykl[emoji1787][emoji1787] Wiesiołek plus testy owu plus monitoring plus inofem i zestaw witamin i zobaczymy czy się uda[emoji846][emoji846]
U mnie 4dc, przy mojej późniejszej owulacji i Twojej normalnej może będziemy owulowac w tym samym czasie [emoji1787][emoji1787][emoji110] trzymam kciuki za ten cykl!
Sherlook
Nie biorę nic dodatkowo. Tak pije sobie dwie saszetki na raz do obiadu. Tak mi smakuje, że nie wiem co zrobię, jak już zajdę w ciążę[mention]Sherlook [/mention] inofem w proszku masz? Bierzesz poza tym jeszcze kwas foliowy?
coca
Nie biorę nic dodatkowo. Tak pije sobie dwie saszetki na raz do obiadu. Tak mi smakuje, że nie wiem co zrobię, jak już zajdę w ciążę [emoji1][emoji1]
Hmmm. Brałam sam inozytol, ale dużo o inofemie się pisało i się zastanawiałam czy nie wymienić [emoji848]
reklama
coca
Czy ten test jest pozytywny?
Jest taki wątek jak listopadowe kreski, zapraszam. Tu są dziewczyny, które jeszcze ich nie ujrzały i dopiero się starają.
Wyglada na pozytyw, gratuluje.