reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak ja też mierze i też pierwszy cykl :)
A chodziło mi o potwierdzenie owulacji badaniem progesteronu, że to już nic nie zmienia a nie o użycie samych testow, może źle napisałam ;)

Ach. Mi to dawało tyle, ze w sumie nie wiedziałam czy miewam regularnie owulacje i pozwoliło mi się upewnić ze nie ma z tym problemu. A ponieważ mam plamienia między owu a miesiączka to sprawdziłam przy okazji, czy nie mam za mało proga w drugiej fazie [emoji6]

reklama
Dobra jest tak aplikacja, muszę zacząć używac w przyszłym cyklu [emoji106]
No i nie są idealnie tak samo ciemne a pik jest

Ona sama wyznacza pik jako najwyższa wartość jak odnotuje później spadek. A ze wcześniej robiłam testy często to wiem ile po piku owuluje i przy okazji nauczyłam się odczytywać sygnały, bo mam bardzo delikatne [emoji16] możesz śmiało używać jej już teraz [emoji4]

Ach. Mi to dawało tyle, ze w sumie nie wiedziałam czy miewam regularnie owulacje i pozwoliło mi się upewnić ze nie ma z tym problemu. A ponieważ mam plamienia między owu a miesiączka to sprawdziłam przy okazji, czy nie mam za mało proga w drugiej fazie [emoji6]
No tak, zawsze lepiej poznajesz swój organizm :) ja pewnie jakbym miała możliwość to też bym biegała jak nie na betę to inne badana 😆

No tak, zawsze lepiej poznajesz swój organizm :) ja pewnie jakbym miała możliwość to też bym biegała jak nie na betę to inne badana [emoji38]

Ja bym pewnie nie biegała ale za pierwszym razem gin mi kazał, a za drugim przestałam mu ufać jak stwierdził cykl bezowulacyjny przy pęcherzyku 18 mm i wszystkim wskazującym na przesunięta owulacje [emoji1787]

Ona sama wyznacza pik jako najwyższa wartość jak odnotuje później spadek. A ze wcześniej robiłam testy często to wiem ile po piku owuluje i przy okazji nauczyłam się odczytywać sygnały, bo mam bardzo delikatne [emoji16] możesz śmiało używać jej już teraz [emoji4]
Tak ściągnęłam ja juz i obczailam co i jak ale @ za dwa dni więc nie mam narazie co wpisywać 😁 zacznę od 1dc :)

Ja bym pewnie nie biegała ale za pierwszym razem gin mi kazał, a za drugim przestałam mu ufać jak stwierdził cykl bezowulacyjny przy pęcherzyku 18 mm i wszystkim wskazującym na przesunięta owulacje [emoji1787]
No właśnie pamiętam to w sumie to Ci pomogło to zweryfikować, więc się przydało :D

reklama
Do góry