reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej, nie udzielam się w tej grupie za bardzo bo bardzo dużo piszecie i nie mam czasu nadrabiać czytania. Chciałam tylkonpolecic super aplikację do testów owu i śledzenia swoich cykli, być może nie znacie a ktoś też mi na forum polecił. Permom jest naprawdę świetna [emoji846] zdjęcia testów można dodać samemu lub automatycznie a aplikacją przelicza czy to już jest peak czy nie, można zaznaczyć kiedy były Przytulanki, i fajnie wykres pokazuje na wykresie stężenie z testów.
Cześć dziewczyny :) Owulacje według moich obliczeń i kalendarzyka powinnam mieć 5.11 od dziś robię testy a tu taka niespodzianka no już ?

Hej, nie udzielam się w tej grupie za bardzo bo bardzo dużo piszecie i nie mam czasu nadrabiać czytania. Chciałam tylkonpolecic super aplikację do testów owu i śledzenia swoich cykli, być może nie znacie a ktoś też mi na forum polecił. Permom jest naprawdę świetna [emoji846] zdjęcia testów można dodać samemu lub automatycznie a aplikacją przelicza czy to już jest peak czy nie, można zaznaczyć kiedy były Przytulanki, i fajnie wykres pokazuje na wykresie stężenie z testów.

Premom (i chyba Femometer) są chyba najbardziej polecane na forum do tego celu [emoji3526] ale zawsze pojawi się ktoś, kto jeszcze nie zna, wiec trzeba szerzyć informacje [emoji16]

Dziewczyny jak robicie testy owu dwa razy dziennie to o jakich godzinach? I po ilu godzinach nie siusiania?

Ja nie robię jakoś zawsze regularnie. W tygodniu robię rano koło 6 (wstaje o 4, wiec nie z pierwszego moczu), później albo popołudniu po 15 albo wieczorem koło 21. Albo i 3 razy, zależy jak ciemne testy [emoji2368] mam krótki pik [emoji2368] nie liczę sobie kiedy ostatnio korzystałam z toalety ani tez nie zabraniam sobie łyka wody jak mi się chce pić [emoji2368]

reklama
Wpisuję nazwę tej aplikacji i u mnie jej nigdzie nie ma na sklep Play

Do góry