Sherlook
Fanka BB :)
Przestań! Na pewno tak nie będzie. Zobaczysz pójdziesz po kwarantannie i okaże się, że jest wszystko dobrzeNajwyżej dołączę do statystyk ofiar covida
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestań! Na pewno tak nie będzie. Zobaczysz pójdziesz po kwarantannie i okaże się, że jest wszystko dobrzeNajwyżej dołączę do statystyk ofiar covida
A jak się wogole czujesz? Dalej masz plamienia?Nie. Mam czekać az pogorszy mi się ( czyli peknie) i wezwac karetkę. Lub jak wytrzymam to 8 listopada kończę kwarantanne
Dzis jakby mniej plamie. Brzuch też mniej boli. Jutro bede gadac z sanepidem bo lekarz z soru kazal mi zrobic bete i progesteron 3 listopada. Tylko ja do 7 do północy nie mogę wyjśćA jak się wogole czujesz? Dalej masz plamienia?
Słuchaj może by przyjechali do ciebie i pobrali krew po prostu? Założyliby te swoje kombinezony i byli bezpieczniDzis jakby mniej plamie. Brzuch też mniej boli. Jutro bede gadac z sanepidem bo lekarz z soru kazal mi zrobic bete i progesteron 3 listopada. Tylko ja do 7 do północy nie mogę wyjść
Tylko ze nikt nie chceSłuchaj może by przyjechali do ciebie i pobrali krew po prostu? Założyliby te swoje kombinezony i byli bezpieczni
Gorzej niż jakbyś była trędowataTylko ze nikt nie chce
Nue ja tylko w podejrzanej ciazy jestem plus covidGorzej niż jakbyś była trędowata
Współczuję ci kochanaNue ja tylko w podejrzanej ciazy jestem plus covid
Tak właśnie jest.. Człowiek zrobi nadzieję i później rozpacz..Ale mi nie chodzi absolutnie o zniechęcanie Cię [emoji3526] sama tez przecież się staram zajść w ciąże i wcale nie chce tego mniej niż Ty. Po prostu moim zdaniem (podkreślam, MOIM) nie warto szukać dolegliwości tak szybko, tak samo jak nie warto robić testów za szybko [emoji2368] jak ma być kreska to będzie, a doszukiwanie się zbyt wcześnie cienia cienia cienia, przerabianie zdjęć, obróbka, demontaże, byleby COŚ wyszło - bo i takie akcje się tu zdarzają - moim zdaniem zupełnie bez sensu [emoji2368]