reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Bardzo drogie teoje badanie ja robiłam w sierpniu i płaciłam 400zl. Jesteś pewna czy znieczulenie jest potrzebne ?
Muszę mieć zrobione w środę, czwartek albo piątek. Nie ma wolnego terminu na badanie bez znieczulenia.. Tylko termin na badanie ze znieczuleniem.. 1100 za Sono HSG [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Wymaz z pochwy
Antygen hbs
Antygen hiv
P/ciała p/hiv
HIV Antygen p/ciala
Homocysteina
Przeciwciala przeciw hbc igm
P/ciała p/hcv
Wr
Taki mi zaleciał dr na wizycie wiedząc że jak dostanę @będę szła na drożność.
Przed drożnością mam zrobić glukozę na czczo, sód, potas, aptt i morfologie
Sporo tego i całkiem inne niż moje. Robiłam posiew ale z kanału szyjki macicy, cytologia miała byc nie starsza niż rok. Miałam tez mieć grupę krwi ale w sumie badanie było zrobione bez tego.

reklama
Do góry