93kora
Fanka BB :)
Zawsze jest,trzymam kciuki :*Uff to jeszcze jest szansa by w tym cyklu pojawiły sie magiczne dwie kreski QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze jest,trzymam kciuki :*Uff to jeszcze jest szansa by w tym cyklu pojawiły sie magiczne dwie kreski QUOTE]
Nie nadrobię was. Ale napisze xollco do covida. Zero objawów. Zero. Mam smak czuje zapach. Nie mam goraczki ani kaszlu. Z tego wszystkiego to mnie nawet brzuch juz przestał boleć [emoji2356]
Tak, za wcześnie, najlepiej testować w dniu spodziewanej @Witam wszystkie staraczki
Z mężem staramy sie drugi miesiac.
24.10 mialam owulacje. Dzisiaj zrobilam pierwszy test ciazowy i wyszedl negatywny, myslicie, ze za wcześnie go zrobilam? Dodam, ze okres mam miec 7.11
Dużo za wcześnie, poczekaj tydzień.Witam wszystkie staraczki
24.10 mialam owulacje. Dzisiaj zrobilam pierwszy test ciazowy i wyszedl negatywny, myslicie, ze za wcześnie go zrobilam? Dodam, ze okres mam miec 7.11
ja zaczynam od ostatniego dnia miesiączki ale to moje pierwsze testowanie także uczę sięJa tez dość szybko zaczynam testy owu, bo nie mam pewności. Jak zaczynaja powoli ciemniec testuje 2-3 razy dziennie, mam bardzo krótki pik. W tym cyklu zdarzyło mi się w okolicy owu wykonać tylko 1 test i najwyraźniej przegapiłam pik [emoji6] (owu potwierdzona)
ja zaczynam od ostatniego dnia miesiączki ale to moje pierwsze testowanie także uczę się
A tak mnie naszło pytanie, czy jak wypije sobie trochę wina, lampkę czy dwie to, może mieć to wpływ na wynik testu owu? W sensie ten alkohol w moczu nie przekłamie wyniku w jedną czy drugą stronę?Ja tez dość szybko zaczynam testy owu, bo nie mam pewności. Jak zaczynaja powoli ciemniec testuje 2-3 razy dziennie, mam bardzo krótki pik. W tym cyklu zdarzyło mi się w okolicy owu wykonać tylko 1 test i najwyraźniej przegapiłam pik [emoji6] (owu potwierdzona)
Ja wszystkie objawy covida mialam miesiac temu. Tylko bez utraty węchu. Mialam nawet zapalenie spojówekJa nie miałam węchu, smaku. Maz miał węch, a dodatni wyszedł
A tak mnie naszło pytanie, czy jak wypije sobie trochę wina, lampkę czy dwie to, może mieć to wpływ na wynik testu owu? [emoji848] W sensie ten alkohol w moczu nie przekłamie wyniku w jedną czy drugą stronę?
Robiłaś test ciążowy 7 dni po owu?Witam wszystkie staraczki