reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

dziewczyny a co wy na to ? wczoraj miałam taki mega płodny śluz z domieszką a raczej nitkami krwi ale kreska słaba dzisiaj mocniejsza ostatni test ale śluz zaniknął :/ . nie patrzcie co obok pisałam bo to nie ma nic do rzeczy ;). a boli mnie tak jakbym skurcza miała ale na chwilę tylko i ciągnie w prawej pachwinie ;/ sory za jakoś zdjęcia ;)
Zobacz załącznik 1194950Zobacz załącznik 1194951

A który dc?

reklama
Witam wszystkie staraczki :)
Z mężem staramy sie drugi miesiac.
24.10 mialam owulacje. Dzisiaj zrobilam pierwszy test ciazowy i wyszedl negatywny, myslicie, ze za wcześnie go zrobilam? Dodam, ze okres mam miec 7.11 :)

10 dc ale powiem tak. Do sierpnia jak w zegarku była @ we wrześniu dostałam 18 a w październiku 22 miesiączkę. Więc moja owulacja też pewno się mogła przesunąć albo i szybciej wystąpić

Ja tez miałam dotychczas regularne ~29 dniowe cykle a tu nagle bum, przesunięta o tydzień owulacja, cykl 36 dni [emoji2368] zdarza się z różnych przyczyn. Testuj dalej.

testuję 2 razy dziennie bo słyszałam i czytałam różnie bywa :)

Ja tez dość szybko zaczynam testy owu, bo nie mam pewności. Jak zaczynaja powoli ciemniec testuje 2-3 razy dziennie, mam bardzo krótki pik. W tym cyklu zdarzyło mi się w okolicy owu wykonać tylko 1 test i najwyraźniej przegapiłam pik [emoji6] (owu potwierdzona)

reklama
Do góry