reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czyli wychodzi że powinnam brać 3kaps. 2 razy dziennie żeby była maksymalna dawka. Ok spróbuję i zobacze co będzie. Niestety nie biorę od 1dc bo nie miałam możliwości wcześniej zakupić.

Ja zaczynałam od średniej, bo niektóre dziewczyny pisały ze ich wręcz zalewało [emoji16] wiec może na początek spróbuj ze średnia dawka, a jak nie będzie różnicy to wtedy dopiero zwiększ.

Dziewczyny a czy któraś bierze duphaston przy staraniach? Bo mi moja pani ginekolog kazała brać duphaston dopiero jak zobaczę na teście 2 kreski. Póki co biorę zestaw witamin composita mama, witaminę D3 2000 j.m. i teraz jeszcze doszedł mi wiesiołek.

Dziewczyny a czy któraś bierze duphaston przy staraniach? Bo mi moja pani ginekolog kazała brać duphaston dopiero jak zobaczę na teście 2 kreski. Póki co biorę zestaw witamin composita mama, witaminę D3 2000 j.m. i teraz jeszcze doszedł mi wiesiołek.

A czemu kazała go brać jak będą 2 kreski?

Jak tam dziewczynkipo dniach❤️❤️❤️? U mnie 24dc ale chyba ten cykl pójdzie w las... Po owulacji brzuch pobolewał jak pisałam i sutki bolały a teraz nic.. Przy samobadaniu nie wiem jak szyjka bo jeszcze jej nie rozpracowałam ale śluz jest biały lecz nie gesty a w cyklu co miałam biochem to była Sahara zaraz od owu... Chyba gin miał rację że cykl bez owu.. 🙄

reklama
A czemu kazała go brać jak będą 2 kreski?
Żebym znowu nie poroniła 😞 w kwietniu przy pierwszym poronieniu w 31dc zaczęłam krwawić i straciłam ciążę- stwierdzono ciążę biochemiczną. W drugiej ciąży brałam duphaston jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży i nie krwawiłam wcale- niestety w 8tc ciąża zatrzymana- serce nie biło. No i od tamtego poronienia odczekałam 2 cykle- w poprzednim cyklu były pierwsze starania po łyżeczkowaniu ale się nie udało. Czekam co będzie w tym cyklu.

Do góry