reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie, ja chcę mieć wiecej niż jedno dziecko więc tym bardziej mniej czasu. A co lekarzowi zależy, że będziemy przychodzić na wizyty? Przecież na tym zarabiają

W obu przypadkach korzystam z opieki medycznej PZU, sama tam nie zostawiam pieniędzy. A jednak jedna babka nie chce mnie widzieć w ogóle, a druga wręcz przeciwnie [emoji23]

reklama
Bez przesady żeby trzeci tego samego dnia robić, z godziny na godzine nie sciemnieje. Jak już to za 2 dni, czy nawet jutro, po co znowu dziś [emoji2368]
Planuję zrobić w niedzielę kolejny test i właśnie dostałam sms, że we wtorek mogę przyjść na wizytę do mojej gin. Wszystko będzie jasne. Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Czyli blada kreska to też kreska! 😃

Planuję zrobić w niedzielę kolejny test i właśnie dostałam sms, że we wtorek mogę przyjść na wizytę do mojej gin. Wszystko będzie jasne. Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Czyli blada kreska to też kreska! 😃
Każda kreska, której nie trzeba szukać pod światło itd to pełnowartościowa 2 kreska 😁

Musisz na spokojnie podejść.. postaraj się nie nakręcać.. ja też dziś jestem 11dpo więc podobnie i nie testuje jeszcze bo nie chce się denerwować.. chociaż też mi ciężko jest już wytrzymać.. poważnie
Przypomnij proszę jak długie masz cykle?
"]
Teraz jestem pierwszy cykl stymulowana owu była W 14 dc faza luteqlna trwa zazwyczaj 15 dni.
Do jutra mam brać dupka dlatego robiłam betę.. a spokojna jestem juz po prostu dobita 🥺

Ja rozumiem podejście, bo prawda jest taka ze takie są statystyki, szanse sa takie a nie inne i tyle. I jakbym była młodsza to może bym przy tym obstala, bo czasu w zapasie. Ale nie jestem już 20-latka [emoji2368] a sprawdzić pewne rzeczy nie zaszkodzi. Inne badania tez się robi okresowo i profilaktycznie w podstawowym zakresie [emoji2368] skąd jesteś? [emoji16]
Ostatnio
Ja rozumiem podejście, bo prawda jest taka ze takie są statystyki, szanse sa takie a nie inne i tyle. I jakbym była młodsza to może bym przy tym obstala, bo czasu w zapasie. Ale nie jestem już 20-latka [emoji2368] a sprawdzić pewne rzeczy nie zaszkodzi. Inne badania tez się robi okresowo i profilaktycznie w podstawowym zakresie [emoji2368] skąd jesteś? [emoji16]
Ostatnio oglądałam bądź czytałam artykuł dotyczący zajścia w ciążę i mówił on, że pary nim zajdą w ciążę muszą odbyć średnio 74 stosunki 😁 trzeba wejść w kalendarzyk i liczyć ile to już za nami 😅 pewnie, warto się badać dla swojego spokojnego sumienia, a jeśli się coś dzieje to można zacząć działać tylko nie wiem gdzie logika, że trzeba czekać rok 🤔 Lublin wita ☺️

Teraz jestem pierwszy cykl stymulowana owu była W 14 dc faza luteqlna trwa zazwyczaj 15 dni.
Do jutra mam brać dupka dlatego robiłam betę.. a spokojna jestem juz po prostu dobita 🥺
Jak najbardziej Cię rozumiem.. postaraj się poczekać jeszcze kilka dni i wtedy powtórz test lub bete. Trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej 🤞

reklama
Ostatnio

Ostatnio oglądałam bądź czytałam artykuł dotyczący zajścia w ciążę i mówił on, że pary nim zajdą w ciążę muszą odbyć średnio 74 stosunki [emoji16] trzeba wejść w kalendarzyk i liczyć ile to już za nami [emoji28] pewnie, warto się badać dla swojego spokojnego sumienia, a jeśli się coś dzieje to można zacząć działać tylko nie wiem gdzie logika, że trzeba czekać rok [emoji848] Lublin wita [emoji3526]

[emoji1787][emoji1787][emoji1787] statystycznie 80% zdrowych par zachodzi w ciąże w ciągu roku. No i spoko. A ja chce wiedzieć czy jestem zdrowa wcześniej, proste [emoji2368] okulista kiedyś nie chciał mi zrobić darmowych badań wzroku, które były ogłoszone, „bo jestem za młoda na wadę wzroku”. Ale wyklocilam swoje [emoji1787] i się okazało, ze jednak mam wadę wzroku. Nie polecę ginekologa w takim razie bo ja ze slaska [emoji16]

Do góry