reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nic nie mówiła, by zrobić progesteron. Mówiła ze jak się nie uda, to od nowego cyklu to samo, tabletki, monitoring i jak się wychoduje to zastrzyk... ale nic nie mówiła o robieniu progesteronu :/

Jak masz monitoring to na następnej wizycie się okaże czy pęcherzyk pękł [emoji3526] jeśli masz porządnego ginekologa, to nie popełni błędu, tak jak ten, który u mnie za szybko obwieścił cykl bezowulacyjny [emoji23] (już zmieniłam). Jeszcze można się sugerować temperatura jeśli mierzysz regularnie codziennie, ale to tez nie jest pewna sprawa chyba (nie wiem w sumie). Progesteron tydzień po domniemanej owulacji powyżej 10 potwierdza, ze się ona odbyła. Ale tak jak mówię, monitoring powinien wystarczyć.

A i tak mówią, ze tak naprawdę to tylko ciąża potwierdzi owulacje na 100% [emoji16] nie stresuj się tak kochana, bo to w niczym nie pomaga, wiem, ze łatwo się mówi, ale taka prawda, trzeba działać i mieć nadzieje [emoji6]

Dzień dobry :) ja dzisiaj też nie mogłam spać w nocy obudziłam się po 1 później po 4 i już od tej nie śpię.. ale to nie od żadnych lekow, bo nic nie biorę tylko jakaś taka dziwna noc chyba.. miłego dnia wszystkim :)
[/Q

Dołączam. Syn mi się rozchorował . Pojechaliśmy na SOR 5 godzin oczekiwania aż ktoś łaskawie zbada . Dziecko z płaczem 39 stopni gorączki , wymiotował a Oni czasu nigdy nie mają... ehh ta nasza służba zdrowia :(

Dzień dobry :) ja dzisiaj też nie mogłam spać w nocy obudziłam się po 1 później po 4 i już od tej nie śpię.. ale to nie od żadnych lekow, bo nic nie biorę tylko jakaś taka dziwna noc chyba.. miłego dnia wszystkim :)

Pełnia księżyca. Ja strasznie reaguję na pełnię, mniej więcej przez 3 dni w okolicach pełni mam problemy ze snem 😞

reklama
Do góry