reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Rozmawialiśmy z M na ten temat i dajemy sobie czas do końca roku. Jeśli nic nie wyjdzie to wybieramy się na dokładniejsze badania i rozważamy zmianę ginekologa... on jest silniejszy.
Nauczyłam się tutaj że póki nie ma @ to jest jeszcze szansa więc może te bóle u Ciebie to wcale nie @ czego bardzo Ci życzę! Dzisiaj rano w toalecie miałam kryzys jak zobaczyłam @ i nawet w pewnym momencie pomyślałam że może to znak i powinniśmy przestać się starać.
Wiem głupie... chwilowy kryzys.

No to idzie równo, z tym ze my nie robilsmy przerwy a moze powinnismy? [emoji848] trzymam za Was kciuki mocno! Jak byłam nastolatką wydawało mi się że to takie łatwe i proste zajść w ciążę [emoji1787] naiwna ja...
Czy ty tez tak masz ze chcialabys zeby 1dc zamienil sie od razu na dni plodne?
Robiłam test rano i mam wszystkie objawy na @. Też mi się wydawało, że facet włoży wyjmie i już ciąża. Używaliśmy na studiach tabletek i gumek 🤣🤣 o naiwna ja. Ja jak do końca roku nie zajdę od razu robię drożność. Moim zdaniem nie ma na co czekać.
I też nie lubię czekać na owu, ale potem nie lubię też na małpę, więc wychodzi, że tylko kilka dni w cyklu jest moich ulubionych 😄

reklama
I jeżeli brak innych objawów to winien być negatywa. Te osoby co znam i maja potwierdzony bo z kontaktu to albo tracili węch albo smak albo to i to. Dwoje nie miało siły wstać czy nawet ręki podnieść i okropny kaszel z mega bóle plecow
Nie konieczne 🤷‍♀️ moja siostra ma covida i przechodzi go w wersji light. Podwyższona temp, lekkie bóle w płucach, i ogólna niemoc 🤷‍♀️ węch i smak ma💁‍♀️ nie u każdego występuje jego brak...

I jeżeli brak innych objawów to winien być negatywa. Te osoby co znam i maja potwierdzony bo z kontaktu to albo tracili węch albo smak albo to i to. Dwoje nie miało siły wstać czy nawet ręki podnieść i okropny kaszel z mega bóle plecow
Ja nic. Kontaktu tez nie miałam 😂 syn mial. Ale on w ostatniej ławce w klasie siedział. I za wczesnie bym to ja miała wynik pozytywny 🤷‍♀️

A ile było sytuacji gdzie @ się spóźnial i człowiek panikowal [emoji1787] o naiwne my. Teraz bym oddała wszystko za spozniajacy się @ (Ale nie przez przesunięta owulacje). Masz rację że nie ma na co czekać. Lata lecą niestety :/ chociaż gin cały czas powtarza że jeszcze jestem młoda... z każdym cyklem czuje się rok starsza.
Wychodzi na to że obie najbardziej lubimy ten czas z [emoji173][emoji173][emoji173]

Robiłam test rano i mam wszystkie objawy na @. Też mi się wydawało, że facet włoży wyjmie i już ciąża. Używaliśmy na studiach tabletek i gumek [emoji1787][emoji1787] o naiwna ja. Ja jak do końca roku nie zajdę od razu robię drożność. Moim zdaniem nie ma na co czekać.
I też nie lubię czekać na owu, ale potem nie lubię też na małpę, więc wychodzi, że tylko kilka dni w cyklu jest moich ulubionych [emoji1]

Jak już ma przychodzić to chociaż o czasie żeby na nowo się starać prawda? [emoji6]
U mnie małpa w niedzielę powinna być[emoji846]
Nadzieja umiera ostatnia [emoji26] jak długie masz cykle? Pewnie będziemy się denerwować za miesiąc w podobnym czasie :)
Ja też dziś 1 dc, a jeszcze rano z cieniem nadziei robiłam test..

reklama
Jak już ma przychodzić to chociaż o czasie żeby na nowo się starać prawda? [emoji6]
Nadzieja umiera ostatnia [emoji26] jak długie masz cykle? Pewnie będziemy się denerwować za miesiąc w podobnym czasie :)
28 dni. Ten ból jest tak specyficzny, że nie do pomylenia 🤣🤣 zastanawiam się nawet czy wcześniej nie przyjdzie  No dzieli nas 2 dni🙂🙂

Do góry