Sherlook
Fanka BB :)
Robiłam test rano i mam wszystkie objawy na @. Też mi się wydawało, że facet włoży wyjmie i już ciąża. Używaliśmy na studiach tabletek i gumek o naiwna ja. Ja jak do końca roku nie zajdę od razu robię drożność. Moim zdaniem nie ma na co czekać.Rozmawialiśmy z M na ten temat i dajemy sobie czas do końca roku. Jeśli nic nie wyjdzie to wybieramy się na dokładniejsze badania i rozważamy zmianę ginekologa... on jest silniejszy.
Nauczyłam się tutaj że póki nie ma @ to jest jeszcze szansa więc może te bóle u Ciebie to wcale nie @ czego bardzo Ci życzę! Dzisiaj rano w toalecie miałam kryzys jak zobaczyłam @ i nawet w pewnym momencie pomyślałam że może to znak i powinniśmy przestać się starać.
Wiem głupie... chwilowy kryzys.
No to idzie równo, z tym ze my nie robilsmy przerwy a moze powinnismy? [emoji848] trzymam za Was kciuki mocno! Jak byłam nastolatką wydawało mi się że to takie łatwe i proste zajść w ciążę [emoji1787] naiwna ja...
Czy ty tez tak masz ze chcialabys zeby 1dc zamienil sie od razu na dni plodne?
I też nie lubię czekać na owu, ale potem nie lubię też na małpę, więc wychodzi, że tylko kilka dni w cyklu jest moich ulubionych