reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczeta :) mam do Was pytanko a to normalne że jak wzrasta progesteron tak około 7-9 dni po owu to i temperatura zaczyna rosnac? Pytam bo od 3 dni mam 36,9 lub 37 stopni. Tak nie mierzyłam dobrze od początku cyklu ale ale od 18dc już na bank dobrze mierzyłam i wtedy miałam okolo 36,6 a teraz 24 dc i cały czas około 37 stponi? Nie wiem jak coś to nie bijcie pytam dla informacji wg mojego wykresu to wygląda na drugi skok.. i nie rozumiem troche
Bywają wykresy trójstopniowe. Mówi się, że są one obiecujące, bo taki drugi skok może świadczyć o zagnieżdżeniu ale nie można się nimi kierować. Czasami miałam taki wykres, przy 1 razie myślałam, że może jednak się udało ale niestety 🤷‍♀️ jest to dobry objaw, ale też nie mierzysz od początku i od dłuższego czasu więc ciężko powiedzieć czy takie wykresy to u Ciebie norma💁‍♀️

reklama
Bywają wykresy trójstopniowe. Mówi się, że są one obiecujące, bo taki drugi skok może świadczyć o zagnieżdżeniu ale nie można się nimi kierować. Czasami miałam taki wykres, przy 1 razie myślałam, że może jednak się udało ale niestety [emoji2368] jest to dobry objaw, ale też nie mierzysz od początku i od dłuższego czasu więc ciężko powiedzieć czy takie wykresy to u Ciebie norma[emoji2272]

To się nazywa doświadczenia. Moja królowa wykresów [emoji146][emoji16]

Bywają wykresy trójstopniowe. Mówi się, że są one obiecujące, bo taki drugi skok może świadczyć o zagnieżdżeniu ale nie można się nimi kierować. Czasami miałam taki wykres, przy 1 razie myślałam, że może jednak się udało ale niestety 🤷‍♀️ jest to dobry objaw, ale też nie mierzysz od początku i od dłuższego czasu więc ciężko powiedzieć czy takie wykresy to u Ciebie norma💁‍♀️
No wlasnie nie wiadomo czy u mnie tak zawsze nie będzie bo to pierwszy cykl z mierzeniem i to słabo..
Nie powiem trochę to daje nadzieję ale postaram się nie nakręcać, choć właśnie czytałam ze to może świadczyć o zagnieżdżeniu.. matko nie wiem jebnijcie mnie w łeb...

No wlasnie nie wiadomo czy u mnie tak zawsze nie będzie bo to pierwszy cykl z mierzeniem i to słabo..
Nie powiem trochę to daje nadzieję ale postaram się nie nakręcać, choć właśnie czytałam ze to może świadczyć o zagnieżdżeniu.. matko nie wiem jebnijcie mnie w łeb...

Wedle życzenia [emoji375]🪓🪓🪓🪓[emoji23][emoji23][emoji23]

To się nazywa doświadczenia. Moja królowa wykresów [emoji146][emoji16]
🤣🤣 😘😘😘
Daje nadzieję ale postaraj się ostudzić emocje, żeby się później nie rozczarować 😊 wrazie czego mamy tu specjalistki od ⚒️🪓🪓⛏️😉

Też miałam drugi skok w tym cyklu, ale zaczęła spadać. Po pierwszym cyklu z mierzeniem, ciężko coś stwiedzić.

reklama
Do góry