K
Katijah
Gość
No wiesz jak to jest, krew, skurcze, te sprawy [emoji16] i chłop mi zeżarł moje okresowe chipsy [emoji35][emoji35][emoji35]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz jak to jest, krew, skurcze, te sprawy [emoji16] i chłop mi zeżarł moje okresowe chipsy [emoji35][emoji35][emoji35]
No Eno to jest piękna krecha.Tylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
I nie pochwaliłaś się od razu?? Jak mogłaśTylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
Wyżyj się na chłopie za te chipsy i możemy to zaliczyć jako ten słynny kryzysRazem ze skurczami mógłby przyjść ten słynny kryzys 3cs, przecierpiałabym oba za jednym zamachem [emoji1787]
Wyżyj się na chłopie za te chipsy i możemy to zaliczyć jako ten słynny kryzys [emoji28]
Z drugiej strony lepiej że już jest to jak się skończy to znów można zacząć się starać, listopad będzie Twój :*
Tylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
Bo zrobiłam niedawno i ,narazie nie mogę w to uwierzyć ,nawet mój M jeszcze nie wieI nie pochwaliłaś się od razu?? Jak mogłaś
Będzie wszystko dobrzeBo zrobiłam niedawno i ,narazie nie mogę w to uwierzyć ,nawet mój M jeszcze nie wie
Nie chcę narazie zapeszać. Bo w poprzedniej ciąży za szybko się pochwaliłam
Jak z popołudniowego to śmiało można gratulować! Piękna kreska ile dni po owulacji jesteś?Tylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
Mam nadzieję że tym razem nie będzie zagrożonaBędzie wszystko dobrze