reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
W ogole, juz samo to, ze macica nie jest powiększona. Przeciez powinna. I ciekawe co oznacza to P-2 i A-1. Ja mowie wam, ze nie ma sie z czefo cieszyć. Cos jest nie tak.
Nie myśl odrazu, że coś jest nie tak. Wiele oznaczeń budiz nasze lęki, a okazuje się, że to nic złego. Wiem po mojej przyjaciółce, a już za 5tyg ma rozwiazanie❤️ przestań już tak analizować, uspokój się i myśl pozytywnie. Jak widzisz już Twoje lęki o zagnieżdżeniu w bliźnie się nie sprawdziły. Beta przyrasta, ciąża jeszcze młoda. Naprawdę będzie wszystko w porządku zobaczysz ❤️

Witam drogie panie :) troche mnie tu nie bylo ale to z tego wzgledu ze duzo sie podzialo w miedzyczasie :) u mnie dalej brak oczekiwanego efektu ciazowego niestety. Moje cykle sie mega rozregulowaly. Okresy trwaja po 12-15 dni do tego brak owulacji. Lekarz ogolny (ginekologa na miejscu nie mam)zaleca antykoncepcje ja zbytnio nie chce i tak sie przepycham...myslalam nad kupnem olejku wiesiolka ale nie wiem czy to dobry pomysl..

reklama
Hej dziewczeta :) mam do Was pytanko a to normalne że jak wzrasta progesteron tak około 7-9 dni po owu to i temperatura zaczyna rosnac? Pytam bo od 3 dni mam 36,9 lub 37 stopni. Tak nie mierzyłam dobrze od początku cyklu ale ale od 18dc już na bank dobrze mierzyłam i wtedy miałam okolo 36,6 a teraz 24 dc i cały czas około 37 stponi? Nie wiem jak coś to nie bijcie pytam dla informacji wg mojego wykresu to wygląda na drugi skok.. i nie rozumiem troche

Do góry