Magd.a
Fanka BB :)
Miałaś potwierdzone, ze jej nie było u gina?
Nie mialam
[mention]Rosiee [/mention] robilam test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś potwierdzone, ze jej nie było u gina?
Nie mialamzeby dostac sie tutaj panstwowo do gin to Musze miec udokumentowane staranie sie ponad 1rok
uroki UK
![]()
Ok dziękujęOch. Niestety nie wiem. Ale jest bardzo prosta w obsłudze, możemy Ci pomoc [emoji4]
Aaa rozumiem. Przeraziła mnie Twoja długość cyklu, sama mam teraz 35dc, ale z testów owu, badania proga w 30dc i wizyty u gina w 21dc wynikało, ze owu była, ale się przesunęła i się przestraszyłam, ze może jednak nie i będzie to tak długo trwało [emoji33] strasznie się dłuży, ostatnio tak długi cykl miałam prawie 2 lata temu.
DziękujeFemometer
Dziewczyny, jaką taktykę byście obrały patrząc na ten kalendarz? 1 listopada prawdopodobnie owu, wiem, że im częściej tym lepiej, ale wątpię żebyśmy dali radę codziennie [emoji17]Zobacz załącznik 1193529
Ok dziękuję [emoji8] narazie jeszcze czekam na @. Ale tak myślałam że jak w razie ten cykl nie wypali to chce właśnie spróbować z tymi testami. Dziękuję za pomoc, jeśli będę miała problemy napewno się odezwę [emoji16]
Nie mialamzeby dostac sie tutaj panstwowo do gin to Musze miec udokumentowane staranie sie ponad 1rok
uroki UK
![]()
Wiem, ze to normalne ze moze sie zdarzyc bezowulacyjnyPewnie w innej sytuacji bym sie cieszyla
problem jest, ze zdarzyl mi sie cykl 72 a potem 68
czyli pol roku mialam zmarnowane
![]()