Gryfin
Fanka BB :)
Dziewczyny, tak mi smutno i przykro... @Silence85 mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, liczę na to...do tego jestem tak wkurwiona tym co się teraz dzieje, mam ochotę krzyczeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 3 cykl, w tym 2 poronieniaKochane a powiedzcie mi, który u was cykl starań?
Ja mam nadzieje ze ten rok już się skończy, a przyszły będzie lepszy.Dziewczyny, tak mi smutno i przykro... @Silence85 mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, liczę na to...do tego jestem tak wkurwiona tym co się teraz dzieje, mam ochotę krzyczeć
A nic mi nie mów... Ja już mówić nie mogę od darcia papy na ulicach a jeszcze ten karakan wzywa swoich wyznawców do obrony kościołów więc coś czuję, że będzie trzeba się jakoś zabezpieczać dodatkowo na te protesty, żeby nie dać się pobić przez tą swołoczDziewczyny, tak mi smutno i przykro... @Silence85 mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, liczę na to...do tego jestem tak wkurwiona tym co się teraz dzieje, mam ochotę krzyczeć
A ja czytałam że niektóre dziewczyny nawet nie doczekały 1 cyklu po zabiegu i zaszły , może dlatego że jeszcze beta we krwi była.Ja bałam się spróbować bo chciałam wiedzieć czy wszystko tam jest dobrze. Teraz mam cykle 28-29 ale 3 pierwsze po zabiegu były rozjechane.po 3 cyklu był kryzys ale teraz podchodzę do tego spokojnie bez spiny ,po prostu czekam na @.Ja też czekam na @ i pewnie dzisiaj w nocy dostanę albo jutro rano bo brzuch mnie boli i sluz z krwią się pojawił. Jejku nie sądziłam że po łyżeczkowaniu tak trudno jest zajść.. Czytałam że innym dziewczynom udało się zaraz po 1 cyklu. Ja teraz czekam na 3 cykl po łyżeczkowaniu. Nam pani ginekolog pozwoliła się starać po 2 cyklu od łyżeczkowania więc zaczęliśmy, ale póki co się nie udało. To widzę że jedziemy na tym samy wózku. A jak długie masz cykle? Moje są 26-27 dniowe i owulację zazwyczaj mam w 11-12 dc.
Ja nie dała bym rady próbować przed 1 cyklem po łyżeczkowaniu bo tak długo krwawiłam i długo bolało- poza tym chciałam żeby wszystko się zgoiło, 2 miesiące po łyżeczkowaniu nie było przytulanek. Ja też postaram się teraz dać na luz, zacznę brać wiesiołek i witaminy cały czas biorę- może tym razem się uda. W poprzednim cyklu miałam owulację ale śluzu podczas owulacji miałam bardzo mało- nigdy wcześniej tak nie miałam- może to była przyczyna że się nie udało bo im więcej śluzu tym lepiej.A ja czytałam że niektóre dziewczyny nawet nie doczekały 1 cyklu po zabiegu i zaszły , może dlatego że jeszcze beta we krwi była.Ja bałam się spróbować bo chciałam wiedzieć czy wszystko tam jest dobrze. Teraz mam cykle 28-29 ale 3 pierwsze po zabiegu były rozjechane.po 3 cyklu był kryzys ale teraz podchodzę do tego spokojnie bez spiny ,po prostu czekam na @.
Ja miałam 3 gr i jestem po elektrokonizacji ale dopiero jestem w 1 cyklu po operacji. Znam dużo historii dziewczyn, które rodziły po różnych komplikacjach z szyjkami.Hej dziewczyny może któraś miała taka sytuacje,staramy się z narzeczonym o dzidzie. Robiąc rutynowe badania wyszły mi złe wyniki cytologii. Poprzednia robiona rok temu była w porządku
Jest może dziewczyna która miała tez gr III i szczęśliwie zaszła i donosiła ciąże? Dodam ze mam 22 lata i jestem po dwóch poronieniach. Miała któraś podobnie? Jak to w razie co wpływa na ciąże?
Zobacz załącznik 1193213
Ja miałam mniejszego stopnia niż Ty, u ciebie duże zmiany. Zapisałaś się na kolposkopie jak jest w zaleceniach?