reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny może któraś miała taka sytuacje,staramy się z narzeczonym o dzidzie. Robiąc rutynowe badania wyszły mi złe wyniki cytologii. Poprzednia robiona rok temu była w porządku :(
Jest może dziewczyna która miała tez gr III i szczęśliwie zaszła i donosiła ciąże? Dodam ze mam 22 lata i jestem po dwóch poronieniach. Miała któraś podobnie? Jak to w razie co wpływa na ciąże?
Zobacz załącznik 1193213
1B3B1EE3-5A8D-43AC-AFBC-995BF094A20F.jpeg

reklama
Lekarz był zaniepokojony bardzo. Nie mógł znaleźć nic. W bliznie po cc dwa pęcherzyki jakieś widać, ale on nie wie czy to ciaza. Mówil że w szpitalu muszą znaleźć. Przy mojej becie. Już powinien być chociaż pęcherzyk
Tak strasznie mi przykro [emoji3064] A może lekarz miał marny sprzet, a zarodek tak się schował, że nie mógł go znaleźć. W szpitalu go znajdą i napewno będzie prawidłowo zagniezdzony. Zobaczysz, że jeszcze będzie dobrze[emoji173]

Tak strasznie mi przykro [emoji3064] A może lekarz miał marny sprzet, a zarodek tak się schował, że nie mógł go znaleźć. W szpitalu go znajdą i napewno będzie prawidłowo zagniezdzony. Zobaczysz, że jeszcze będzie dobrze[emoji173]
Kochana, temu lekarzowi mogę ufać. Mówi że jest nikla szansa. Ale był wystraszony

reklama
Do góry