reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej 😉 No u mnie 32dc. Narazie nic się nie dzieje... Ale trzymam się i nie wariuje. Ogólnie moje cykle (patrząc poprzednie 6 cykli) są 28/30 dniowe. Choć i miałam raz skok na 36 dc. Więc... Czekam...
No to czekaj cierpliwie i oczywiście życze żeby nie przyszła @ i żebyś pokazała nam tu swoje 2 kreseczki ;) 🙃 ja dzisiaj zaczynam 1 dc. Przez branie duphastonu wydłużył mi się poprzedni cykl i coś czuję że będzie ciężko wyznaczyć owulację, będę robić testy owulacyjne i zobaczymy. Może za miesiąc i ja się pochwalę 2 kreseczkami... Czas pokaże. Póki co muszę się zabrać za sterte ubrań które mam do prasowania ;) pewnie dzisiaj jest ten dzień!

No staram się nie nakręcać, poprostu sobie wmawiam ze okres mi się spóźnia i napewno dostanę. No kochana życzę Ci aby ten cykl był owocny 😍 wkoncu nam się uda 😉 ja dziś w nocy prawie nie spałam bo synek mi coś przychorował ( wymioty 😩) z rana tylko trochę kimnełam, a teraz pije kawę i czekam aż synek wstanie.

Czułam, że to miesiąc przełomowy w moim życiu [emoji3590][emoji7] ogólnie byłam ostatnie dni taka mega spokojna i to wydawało mi się dziwne [emoji6]

Strasznie się cieszę [emoji3526] w październiku miał być wysyp kresek a jakoś taki mizerny się okazał. Ratujesz sytuacje [emoji16] długo się staraliście?

reklama
Do góry