reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej 😉 No u mnie 32dc. Narazie nic się nie dzieje... Ale trzymam się i nie wariuje. Ogólnie moje cykle (patrząc poprzednie 6 cykli) są 28/30 dniowe. Choć i miałam raz skok na 36 dc. Więc... Czekam...
No to czekaj cierpliwie i oczywiście życze żeby nie przyszła @ i żebyś pokazała nam tu swoje 2 kreseczki ;) 🙃 ja dzisiaj zaczynam 1 dc. Przez branie duphastonu wydłużył mi się poprzedni cykl i coś czuję że będzie ciężko wyznaczyć owulację, będę robić testy owulacyjne i zobaczymy. Może za miesiąc i ja się pochwalę 2 kreseczkami... Czas pokaże. Póki co muszę się zabrać za sterte ubrań które mam do prasowania ;) pewnie dzisiaj jest ten dzień!

No staram się nie nakręcać, poprostu sobie wmawiam ze okres mi się spóźnia i napewno dostanę. No kochana życzę Ci aby ten cykl był owocny 😍 wkoncu nam się uda 😉 ja dziś w nocy prawie nie spałam bo synek mi coś przychorował ( wymioty 😩) z rana tylko trochę kimnełam, a teraz pije kawę i czekam aż synek wstanie.

Czułam, że to miesiąc przełomowy w moim życiu [emoji3590][emoji7] ogólnie byłam ostatnie dni taka mega spokojna i to wydawało mi się dziwne [emoji6]

Strasznie się cieszę [emoji3526] w październiku miał być wysyp kresek a jakoś taki mizerny się okazał. Ratujesz sytuacje [emoji16] długo się staraliście?

reklama
Do góry