coca
Fanka BB :)
Do środy już lada moment takze okaże się tak czy siak
Na pocieszenie następny cykl byłby z temperaturami od początku, znów się człowiek czegoś nauczy [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do środy już lada moment takze okaże się tak czy siak
Nie zauważyłabys. Ja nie zauważyłam.Wiesz, staram się nie wypatrywać za bardzo, wiec raczej wszystko w normie. Zauważyłabym chyba tylko coś wyjątkowo odmiennego [emoji16][emoji16]
No u mnie tak samo, bo ten spaliłam z mierzeniem, choć kontynuuje a co mi tam już mam wprawęNa pocieszenie następny cykl byłby z temperaturami od początku, znów się człowiek czegoś nauczy [emoji16]
Nie zauważyłabys. Ja nie zauważyłam. [emoji23][emoji23][emoji23]
No u mnie tak samo, bo ten spaliłam z mierzeniem, choć kontynuuje a co mi tam już mam wprawę
Różnie bywa, nie wszyscy mają objawy i nie zawsze. Nawet mdłości się u niektórych kobiet trafiają, u innych nie. Takie bezobjawowe. Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo nietypowe i podświadomie czułam, że coś może być na rzeczy. Ale w drugiej tak bardzo byłam przekonana, że się nie uda (chociaż przeczucie lekkie było, ale zanegowane), że raczej nic nie zauważyłam i gdyby nie mocno odmienny sygnał, który zwalił mnie z nóg to bym się szykowała na nowy cykl, bo już dokupiłam witamin i testów owulacyjnych.Nie zauważyłabys. Ja nie zauważyłam.
Ja też miałam mdłości. Chociaż myślałam, że to ja jestem dziwna i zaburzenia cyklu. Na forum ktoś brał firmy Vitex podobno i był zadowolony.Mam pytanie do dziewczyn, które brały castagnusa. Czy bylo wam po nim niedobrze? Jak odkąd go biorę to mnie mdli cały dzień. Biorę go od 2 tygodni z polecenia gin na długie i obfite @. Po pierwszej tabletce mnie mdliło i miałam zawroty głowy. Potem zawroty przeszły i teraz tylko mnie mdli. Znacie jakieś zamienniki tego? [emoji848]
Dopiero pierwszy po odstawieńiu tabletek antyHej. Pewnie że będziemy trzymać który cykl staran u Ciebie?