reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

Tak się zastanawiam, wszędzie piszą, ze długość fazy lutealnej jest stała. Rzeczywiście tak jest? Czy zawsze długość tej fazy cyklu jest identyczna i wynosi np. 13 dni i ani dnia dłużej lub krócej? Jak to wyglada u was?
U mnie 13 dni i póki co stale tak jest, występowały czasem przed okresem dwu dniowe plamienia, gdzie myślałam że to okres, ale jeszcze temp nie spadała, dopiero w 14 dniu było mocniejsze krwawienie i spadek temp

reklama
Cześć dziewczyny! Miłego dnia dla Was 😘 Jak się dzisiaj macie? Ktoś testuje dzisiaj? 😉
Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?

Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?
Nie ja jeszcze nie wzięłam się za mierzenie temperatury, muszę dopiero zamówić dobry termometr 😁 może od przyszłego cyklu zacznę jeśli ten nie wypali

Cześć, dziękuje i wzajemnie [emoji16][emoji3059]
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był [emoji848] a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?

Ostatnio wstawiła chyba [mention]młoda1994 [/mention] ale największym szpecem jest niewątpliwie [mention]HeraUnique [/mention] [emoji16][emoji16] aplikacja dowolna, która pozwoli Ci wpisywać temperaturę [emoji6] nawet w excelu lub ręcznie można.

Dużo dziewczyn używa darmowej flo. Jest tez OvuFriend ale nie pamietam czy w darmowej wersji jest dostępna temperatura (mam wykupiony premium). WomanLog tez ma temperatury, Premom.
No ja właśnie używam darmowej wersji flo i nie mogę nigdzie znaleść temp. Znalazłam wodę, wagę itd a tego nigdzie nie ma 🤔 ale ja glapa jestem 😂😂

reklama
Do góry