reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

Tak się zastanawiam, wszędzie piszą, ze długość fazy lutealnej jest stała. Rzeczywiście tak jest? Czy zawsze długość tej fazy cyklu jest identyczna i wynosi np. 13 dni i ani dnia dłużej lub krócej? Jak to wyglada u was?
U mnie 13 dni i póki co stale tak jest, występowały czasem przed okresem dwu dniowe plamienia, gdzie myślałam że to okres, ale jeszcze temp nie spadała, dopiero w 14 dniu było mocniejsze krwawienie i spadek temp

reklama
Cześć dziewczyny! Miłego dnia dla Was 😘 Jak się dzisiaj macie? Ktoś testuje dzisiaj? 😉
Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?

Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?
Nie ja jeszcze nie wzięłam się za mierzenie temperatury, muszę dopiero zamówić dobry termometr 😁 może od przyszłego cyklu zacznę jeśli ten nie wypali

Cześć, dziękuje i wzajemnie [emoji16][emoji3059]
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był [emoji848] a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?

Ostatnio wstawiła chyba [mention]młoda1994 [/mention] ale największym szpecem jest niewątpliwie [mention]HeraUnique [/mention] [emoji16][emoji16] aplikacja dowolna, która pozwoli Ci wpisywać temperaturę [emoji6] nawet w excelu lub ręcznie można.

Dużo dziewczyn używa darmowej flo. Jest tez OvuFriend ale nie pamietam czy w darmowej wersji jest dostępna temperatura (mam wykupiony premium). WomanLog tez ma temperatury, Premom.
No ja właśnie używam darmowej wersji flo i nie mogę nigdzie znaleść temp. Znalazłam wodę, wagę itd a tego nigdzie nie ma 🤔 ale ja glapa jestem 😂😂

reklama
Do góry