reklama
Silence85
Fanka BB :)
Byłam. Wróciłam. Było spokojnie. Oprócz zadymiarzy pod kościołem. Wyzywali i środkowy palec pokazywali. My tylko koło kościoła przechodzilismy. Jeden psikal czymś w ludzi. Od pedofili wyzywali ale tam było tylko z 15 osób. A wczoraj się skrzykiwali na obronę kościoła i różaniec. Nas było dużo dużo więcej. Jak na małą miejscowość bardzo dużo.
Mystriousmc
A dziękuję dobrze mieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej..[mention]Mystriousmc [/mention] co tam u Ciebie? [emoji4]
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości?
@Silence85 śliczna beta i kreseczka - Gratulacje. [emoji3590]
U mnie 1dc, jutro wjeżdża clo. [emoji4]
coca
A dziękuję dobrze mieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę [emoji16][emoji16]dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej.. [emoji4]
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości?
A u mnie żadnych nowości [emoji2368] czekam na @ w środę [emoji2368] ale cieszę się, ze tak dzielnie walczysz z nudą! [emoji106][emoji16]
Niech wjeżdża i zdziała coś konkretnego.@Silence85 śliczna beta i kreseczka - Gratulacje. [emoji3590]
krasulkaa
Dziewczyny u mnie 19dc niby wg kalendarzyka 4po owulce ale on 4 dni dopiero pojawił się ten śluz przezroczysty ciągliwy sliski a od dziś mam taki śluz zbity jak galareta taki gesty... Podbrzusze tylko pobolewa i nie wiem jak to interpretowac czy to ta owulacja czy coo... Jak na złość wykupili mi dziś ananasy ale uratowałam się ananasa i w puszce
Mystriousmc
Staram się słuchajA u mnie żadnych nowości [emoji2368] czekam na @ w środę [emoji2368] ale cieszę się, ze tak dzielnie walczysz z nudą! [emoji106][emoji16]
No mam nadzieję, że się nie doczekasz jednak a jakieś objawy ze się zbliza, czy za wcześnie jak to u Ciebie jest zwykle?
coca
Staram się słuchaj [emoji28]
No mam nadzieję, że się nie doczekasz jednak a jakieś objawy ze się zbliza, czy za wcześnie jak to u Ciebie jest zwykle?
Wiesz, staram się nie wypatrywać za bardzo, wiec raczej wszystko w normie. Zauważyłabym chyba tylko coś wyjątkowo odmiennego [emoji16][emoji16]
reklama
Mystriousmc
Do środy już lada moment takze okaże się tak czy siakWiesz, staram się nie wypatrywać za bardzo, wiec raczej wszystko w normie. Zauważyłabym chyba tylko coś wyjątkowo odmiennego [emoji16][emoji16]