reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Byłam. Wróciłam. Było spokojnie. Oprócz zadymiarzy pod kościołem. Wyzywali i środkowy palec pokazywali. My tylko koło kościoła przechodzilismy. Jeden psikal czymś w ludzi. Od pedofili wyzywali 🤦‍♀️ ale tam było tylko z 15 osób. A wczoraj się skrzykiwali na obronę kościoła i różaniec. 😂 Nas było dużo dużo więcej. Jak na małą miejscowość bardzo dużo.

[mention]Mystriousmc [/mention] co tam u Ciebie? [emoji4]
A dziękuję dobrze :) mieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę 😁😁dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej.. 😊
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości? :)

A dziękuję dobrze :) mieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę [emoji16][emoji16]dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej.. [emoji4]
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości? :)

A u mnie żadnych nowości [emoji2368] czekam na @ w środę [emoji2368] ale cieszę się, ze tak dzielnie walczysz z nudą! [emoji106][emoji16]

Dziewczyny u mnie 19dc niby wg kalendarzyka 4po owulce ale on 4 dni dopiero pojawił się ten śluz przezroczysty ciągliwy sliski a od dziś mam taki śluz zbity jak galareta taki gesty... Podbrzusze tylko pobolewa i nie wiem jak to interpretowac czy to ta owulacja czy coo... 🙄 Jak na złość wykupili mi dziś ananasy 🤣🤣 ale uratowałam się ananasa i w puszce 🤣

reklama
Do góry